SOUTĚŽE

 

Soutěž o 2x2 vstupy na akci Tanzbar: Miyagi

Cross jede, to je věc jistá! Nabušený line-up zajímavými jmény tuzemské i zahraniční scény v září obohatí mejdan pod hlavičkou Tanzbar crew s veleváženým hostem z Německa, který dokáže odpovědět na otázku: "Jakpak se ti hrálo na Burning Man?"

 

Říká se, že si Miyagi vytvořil svůj vlastní jedinečný zvuk. Jeho směs žánrů deep house a tech house spolu s technem vytváří hlubokou, hypnotickou a melodickou atmosféru, tolik se hodící do prostor Crossu. Jeho produkce vychází na značkách Einmusika Recordings, Katermukke nebo jeho vlastním labelu Lost Diaries.

Miyagi

Miyagi je momentálně hodně v kurzu, jeho kalendář je nabit hraním od Chicaga po Soul, od Kodaně po Kapské Město. Kromě hraní na velkých festivalech, jako už zmíněný monstr podnik Burning Man, Fusion Festival Music a SonneMondSterne Miyagi drží residenturu na večírku Weird v Hamburku, který platí za nejpopulárnější a nejúspěšnější místní událost.

Einmusika

V Praze Miyagi vystoupí v premiéře, nenechte si tuto báječnou příležitost ujít. Český support obstará vinylový mazák Ark3r a dále Bronee a Dada. A vy můžete vyhrát hned 2x2 vstupy. Stačí správně odpovědět na záludnou otázku!

Soutěž bude ukončena 18. září, za kontaktování výherce je zodpovědný promotér. Kompletní informace o akci naleznete zde.

Soutěž skončila 18.09.2018.
 
Jak se jmenuje label, jemuž Miyagi šéfuje?
  • a) Einmusika
  • b) Katermukke
  • c) Lost Diaries
 
Výherci:
  • Miroslava Šimková
  • Barbora Zítová
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016