SOUTĚŽE

 

Soutěž o 2x2 vstupy na Dimensions Prague with Aril Brikha & Dimensions Soundsystem

Sobota 16. června, tedy tato sobota, bude pro Prahu opět výjimečná. Naše hlavní městečko uvítá už potřetí mejdan ze série mezinárodních launch parties festivalu Dimensions - dlouhodobě toho vůbec nejzajímavějšího a nejkoncepčnějšího underground tanečního festivalu v Evropě. Ve spolupráci s klubem Cross, který už dávno není tou tmavou kobkou, za níž ho spousta Pražáků má, a který už několik let dbá na multibarevnost svého programu, si budeme moct tuto sobotu 16. června vychutnat velké jméno světové techno scény. Jedinečný švédský producent Aril Brikha, jenž získal věhlas zejména díky releasům na labelu Derricka Maye Transmat a taky díky svým nezapomenutelným setům plným detroitského techna s prvky soulu a funku, které překypují atmosférou. Nyní žije a tvoří v Berlíně, inspiroval svým nezapomenutelným dvojcéděčkem s názvem "Departure In Time" řadu tuzemských DJs a producentů.

 

Arila Brikhu doplní dvojka Dimensions Soundsystem a to hned ve dvou setech, jedním ve stylu disca a afrohudby během podvečerního setu na Cross Square, jedním svižnějším ranním po Arilovi. Support obstarají ti nejpovolanější z tuzemských techno a disco vod, pečlivě vybraní tak, aby byl večírek barevný. Protože festival Dimensions není jen o technu, ale je stejně hudebně multibarevný jako současný Cross. 

Neváhejte s návštěvou a abychom vás motivovali ještě víc, zkuste vyhrát 2x2 vstupy.

Soutěž bude ukončena 15. června, za kontaktování výherce je zodpovědný promotér. Kompletní informace o akci naleznete zde.

Soutěž skončila 15.06.2018.
 
Jak se jmenuje turecký producent, kterému vyšlo loni u Dimensions Recordings
eponymní album?
  • a) Kerem Akdag
  • b) Byron The Aquarius
  • c) Mim Souleiman
 
Výherci:
  • Lukáš Bína
  • Radek Pilich
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016