PARTYINFO

 

PURPLE DISCO MACHINE

Datum konání:
26.10.2024 - sobota
Místo konání:
Praha - SaSaZu
Live:
Purple Disco Machine
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00, vstup: předprodej: www.fource.cz, GoOut a Ticketmaster

 
 
Purple Disco Machine přijede se svou vizí dokonalé párty

Je držitelem Grammy, bookují ho největší světové festivaly od Coachelly přes Primaveru po Lollapaloozu. A teď přijede do Prahy. Německý producent Tino Piontek neboli Purple Disco Machine vrací osmdesátkové disco na výsluní a být u toho je neuvěřitelná zábava.

 

Pražský klub SaSaZu se tak může 26. října 2024 těšit na obří sobotní párty, které bude vévodit právě live set Purple Disco Machine. Vstupenky (795,- Kč – 1.195,- Kč) budou v prodeji od 30. ledna na webu Fource a portálech GoOut a Ticketmaster. Už od 26. ledna se ale ke vstupenkám dostanete přednostně po registraci do Fource Friends na webu www.fource.cz.

Purple Disco Machine


Když hrál loni na Colours of Ostrava, psal Musicserver o jednom z nejlepších DJ setů posledních let. Do Prahy teď přijede se svým live setem a taky renomé strhujícího performera, jehož shows jsou neuvěřitelně dynamické a hlavně barevné – a to se týká i vymazleného vizuálu. 

Jeho jméno je přiznanou poctou Princovi a Glorii Estefan, dědictví osmdesátých let je v hudbě Purple Disco Machine cítit, i díky němu je tančit na disco pořád fresh – receptem bylo oživit osmdesátky žánry jako house, italo anebo deep-funk. Přestože dnes hraje na pódiích největších festivalů pro desetitisíce lidí, nezapomíná ani na své kořeny a doby, kdy hrával až pětihodinové sety. Dnes mluví o tom, že miluje upocené kluby i open air pódia.

Purple Disco Machine


Stojí za remixy jmen jako Dua Lipa, Foals, Elton John & Britney Spears, Fatboy Slim, Lady Gaga & Ariana Grande, aktuálně spolupracoval s Lizzo a remixoval na Oscara nominovaný song "I'm Just Ken" z filmového blockbusteru Barbie. "Hlavní je zůstat sám sebou," říká Tino a jeho globální úspěch je důkazem, že to může i po několika dekádách hraní dokonale platit.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016