PARTYINFO

 

LET IT ROLL 2024

Datum konání:
01.08.2024 - 03.08.2024
Místo konání:
TBA
Live:
Rudimental
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 16:00, vstup: předprodej: www.letitroll.cz

 
 
Rudimental míří na Let It Roll 2024

Jeden z fenoménů uplynulé dekády v žánru elektronické hudby, britské uskupení Rudimental, se v létě po 5 letech opět představí českému publiku. Tentokrát zamíří na jeden z největších tuzemských festivalů a zároveň největší drum & bassový festival světa, Let It Roll. Ten proběhne tradičně uprostřed léta, letos v termínu od 1. do 3. srpna.

 

Let It Roll pokračuje v oznamování interpretů, kteří vystoupí na letošním ročníku, a kromě početné řady žánrových hvězd se na něm letos vůbec poprvé představí i jedno z nejúspěšnějších soudobých jmen britské elektronické hudby. Po premiéře v roce 2015 na Colours of Ostrava a následném koncertu na Rock For People v roce 2019 půjde teprve o třetí festivalové vystoupení téhle formace u nás.

Let It Roll


Rudimental
se dali dohromady v roce 2010 a poprvé prorazili singlem "Feel The Love" v roce 2012. O rok později debutovali albem "Home", které několik týdnů kralovalo britským hitparádám, dařilo se mu také v Austrálii i na Novém Zélandu a odneslo si nominaci na prestižní Mercury Prize. Další úspěšná alba "We The Generation" a "Toast To Our Differences", přidali Rudimental v letech 2015 a 2019, zatím posledním studiovým počinem byla deska "Ground Control" v roce 2021. Nedlouho po jeho vydání opustil skupinu dlouholetý člen Amir Amor a Rudimental tak dále pokračují v tříčlenném složení.

Rudimental


O jejich popularitě svědčí také fakt, že jde o jedno z nejposlouchanějších jmen britské elektronické hudby vůbec. Jen na Spotify sbírají jejich singly miliony přehrání, nejúspěšnější z nich, "These Days", na kterém hostovali Jess Glynne, Macklemore a Dan Caplen, tam dokonce překročil miliardu přehrání! Nejúspěšnější loňský počin "Dancing Is Healing" s Charlotte Plan a Vibe Chemistry jich má aktuálně na kontě víc než 44 milionů a prosadil se i v éteru českých rádií.

Let it Roll


Pro bližší informace sledujte profily festivalu na sociálních sítích nebo navštivte web www.letitroll.cz, kde zároveň můžete zakoupit vstupenky.

 

foto: Matus Safranka, archiv

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016