PARTYINFO

 

BEATS FOR LOVE 2024

Datum konání:
03.07.2024 - 06.07.2024
Místo konání:
Ostrava - Dolní oblast Vítkovic
DJs:
Boris Brejcha, Lost Frequencies, W&W, Ed Rush, Kanine, Friction, Prolix, Dubfire, Dax J, Roger Sanchez, Vandal, Gabriel & Dresden, Nox Vahn, Cristoph, Format:B, Deekline, David Guetta, Chase & Status, Hybrid Minds, Miss K8, Dr. Peacock, Len Faki, Lewis Fautzi, Giuseppe Ottaviani, Eli & Fur, Julian Jordan, Danny Avila, Eric Prydz, Meduza, Andy C, A-Trak, Josh Butler, Hannah Wants, Low Steppa, Jenn Getz & Alfie, Raffa FL, Anden, Enamour, Estiva, Hypaton, M.O.S., Magnificence, Ferry Corsten, Adriana Lopez, Border One, Klaps, Ø [Phase], Eli Brown, D-Block & S-Te-Fan, A Little Sound, Monty, DJ Badjokes, CJ Art, Tim Haze, KPD, Trimtone
Live:
Becky Hill, Fox Stevenson, Maddy V, Gentlemens Club, MC Bellyman
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

vstup: předprodej: www.b4l.cz

 
 
Legendární Eric Prydz poprvé na festivalu v ČR Na Beats for Love zamíří David Guetta Výsledek sbírky festivalu Beats for Love lámal rekordy
Festival Beats for Love láká na velká jména taneční hudby

Industriální areál Dolní oblasti Vítkovice v Ostravě i v příštím létě rozezní a roztančí tóny elektronické hudby. Od 3. do 6. července 2024 se zde uskuteční již 10. jubilejní ročník tohoto největšího festivalu taneční hudby ve střední Evropě.

 

"Jak říkají i naši pravidelní návštěvníci, pro tyto nejlepší čtyři dny v roce chystáme doopravdy speciální program. Pomalu zveřejňujeme legendární jména i nové talenty a se seznamem hvězd ještě zdaleka nekončíme. Chceme, aby během tohoto ročníku naši návštěvníci doslova nevěděli, kam dřív skočit," uvedl ředitel festivalu Kamil Rudolf.


Lost Frequencies


Na hlavním pódiu takzvané Love stage si v roce 2024 návštěvníci užijí vystoupení celé řady hvězdných umělců. Již dříve oznámeného Borise Brejchu doplní belgický deep-house producent Lost Frequencies, který odehraje svůj set hned první festivalový den. Ve stejný den fanoušky jistě potěší i nizozemské duo W&W. Poslední den pak na stejném pódiu vystoupí britská zpěvačka Becky Hill a to rovnou s celou kapelou. V pátek 5. července pak zahraje svůj živý drum&bass set s kapelou londýnský umělec Fox Stevenson.

Becky Hill


Na jedné z nejpopulárnějších stage, nově pojmenované D&B Forge, v sobotu předvede svou show legendární Ed Rush z Velké Británie. Dalšími dosud potvrzenými Brity, kteří rozpálí tuto stage, jsou Kanine, Friction či Prolix.

Dubfire


Velké hvězdy nebude hostit jen Love stage, ale i jednotlivá žánrová pódia. "Příkladem toho je Techno Dome stage, kde vystoupí iránsko-americký umělec Dubfire. Ten, také známý z dua Deep Dish, je držitelem ceny Grammy a pro festival Beats for Love chystá speciální closing set, tedy vystoupení, které zakončí den ve velkém stylu," přibližuje program marketingový ředitel festivalu Matyáš Ožana. Na stejné stage pak zahraje i britský interpret Dax J.

Roger Sanchez


Legenda taneční scény, držitel Grammy a čtyřnásobný vítěz DJ Awards. To je Roger Sanchez, který roztančí návštěvníky Harmony House Square. Sanchezovi fanoušci mohou jeho show v Ostravě zažít po dlouhých šesti letech.

WW


Nově pojmenovaná Zion stage, která se ještě v minulém roce jmenovala Reggae 2 Jungle, uvítá aktuálně nejlepší drum&bass MC rapperku zvanou Maddy V a bude to její vůbec první show v České republice. Na této stage předvede svou show i Vandal, který patří k nejdůležitějším interpretům světové raggatek scény.

Gabriel Dresden


Americké duo Gabriel & Dresden, které se po svém comebacku věnuje především žánru trance, potěší fanoušky tohoto stylu se svým Classic setem na Future stage. Na své si tak přijdou všichni, kteří je znají z dřívějších dob. Na této scéně se návštěvníci mohou těšit i na show amerického Noxe Vahna či Cristopha z Velké Británie.

Beats for Love


Premiéru na festivalu zažije německé house duo Format:B a na Freedom stage je vystřídá britská formace Gentlemens Club anebo break-beatová hvězda Deekline.

Nadcházející ročník festivalu dále nabídne řadu menších scén a zón včetně pestrého doprovodného programu a druhého ročníku konference Talking Beats. Více informací o programu a vstupenky zájemci naleznou zde. Důležitou informací bezesporu je, že pořadatelé aktuálně nabízejí všechny typy vstupenek a fanoušci si tak mohou koupit nejen celofestivalové nebo jednodenní standardní a VIP vstupenky, ale k dostání jsou i vstupenky do jednotlivých festivalových kempů.

Odkazy:

Oficiální webová stránka festivalu
Oficiální Facebook stránka festivalu
Oficiální Facebook událost festivalu
Oficiální Instagram profil festivalu

Projekt je realizován s finanční podporou statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje

 
Beats for Love nominován do Top 10 festivalů v Evropě Festival Beats for Love bude slavit 10. výročí

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016