PARTYINFO

 

DJ KRUSH

Datum konání:
22.02.2024 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
DJs:
DJ Krush
Live:
Philip T.B.C. feat. LifeSize MC and Nisha Di
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: předprodej: www.musicbar.cz a GoOut.cz.

 
 
DJ Krush vydá nové album den před pražskou show
DJ Krush představí v Lucerna Music Baru nové album

Skvělá zpráva pro milovníky elektronické hudby! Jeden z nejvýznamnějších a nejvlivnějších DJů Hideaki Ishi aka DJ Krush přiletí v únoru do Evropy, aby na několika exkluzivních vystoupeních představil své nové album. Jednou ze zastávek krátké šnůry bude i 22. února 2024 pražský Lucerna Music Bar. Vstupenky za 584,- Kč pořídíte od pátku 3.11. 10:00 na www.musicbar.cz a GoOut.cz. Vstupenky online zde.

 

DJ Krush je považovaný za jednoho z průkopníků hiphopové a elektronické scény. Svoji kariéru zahájil v devadesátých letech a od té doby si vytvořil jedinečný a nezaměnitelný zvuk, který spojuje prvky hip hopu, downtempa, ambientu a trip-hopu. Je známý pro svůj specifický styl, plný atmosférických hloubek, které posluchače vtahují do hypnotických rytmů a díky kterým člověk dokáže naprosto zapomenout, kde zrovna je, protože se do hudby naplno ponoří.

DJ Krsuh


Za svou víc než třicetiletou kariéru má DJ Krush na kontě nespočet hitů a spolupráce s mnoha významnými umělci. Fanoušky má po celém světě a i přesto, že je na scéně víc než tři dekády, je pořád vnímaný jako jeden z nejinovativnějších autorů atmosférických breaktbeatů, který se nebojí pracovat s jazzovými a soulovými samply nebo třeba s tradičními japonskými hudebními nástroji.


Kromě producentských a remixerských aktivit se DJ Krush podílel taky na tvorbě soundtracků k filmům a seriálům nebo třeba na muzice k reklamám. Je to všestranně talentovaný člověk, který neztrácí drive a který ví, jak publikum zaujmout. Nejen svými sety, ale i vizuálními efekty a oslnivou světelnou show. Nenechte si ujít!

FB event

www.musicbar.cz

www.facebook.com/lucernamusicbar

www.instagram.com/lucernamusicbar

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016