PARTYINFO

 

WELLWETツ MEETS NEON BY NATURE W/ ÂME LIVE

Datum konání:
13.10.2023 - pátek
Místo konání:
Praha - Hala 17
DJs:
Dash, ARK3R, De Mode (SK)
Live:
ÂME (Innervisions, DE)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 22:00, vstup: předprodej: GoOut.cz 500,- Kč / na místě 600,- Kč

 
 
Âme headlinerem párty Wellwet

Poté, co se WELLWET letos v únoru konal v Mexiku a v Los Angeles, se s dalším večírkem organizátoři vrací do Prahy. V pátek 13. října vytvoří tropickou džungli v duchu Neon by Nature ve dvoupatrovém prostoru Haly 17 v Holešovické tržnici, kam pozvali představitele berlínského labelu Innervisions, producenta a DJe Âme. Jeho house a techno s minimalistickými prvky doplní šamanský set od Dash a rezidenti večírku WELLWET Ark3r a De Mode. Pohlcující světelná a vizuální show promění prostory haly v magický svět plný barevných masek, tance a skvělé hudby.

 

Pod jménem Âme Live vystupuje Frank Wiedemann, již po dvě dekády jeden z nejpopulárnějších německých producentů a DJs. Hraje v renomovaných klubech, jako je Berghain nebo Fabric, na velkých festivalech a dalších místech po celém světě. Frank ve svých live setech spojuje vlivy Detroitu, Chicaga, New Yorku, Berlína a Paříže do jedinečného a oduševnělého stylu klubové hudby. Jeho vystoupení obvykle zahrnují nejen vlastní skladby, ale také improvizace. Společně s Kristianem Beyerem (druhou polovinou dua Âme) a Dixonem založili slavné elektronické vydavatelství Innervisions.

Wellwet


WELLWET doplní šamanka Dash – zkušená pražská DJka známá pro své podmanivé sety. Její styl čerpá inspiraci z kmenových přírodních a šamanských prvků; výsledný jedinečný zvuk si získal přízeň na široké mezinárodní scéně. Dash pracuje s různými subžánry techna, minimalu, house a ambientní hudby. V poslední době experimentuje s vlastní tvorbou a do hybridních setů začleňuje řadu vlastní nahrávek.

Akci doprovodí známí rezidenti WELLWET večírků: hudební inženýři Ark3r a De Mode. Oba budou sdílet inspirace ze svých zahraničních cest a doprovodí tak hosty skrze neonovou džungli.

Come velvet, leave well wet!

Vstupenky jsou k dispozici v předprodeji na GoOut za 500,- Kč, na místě za 600,- Kč.

Podrobné info s ukázkami tvorby zastoupených umělců a umělkyň najdete na události na Facebooku.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016