PARTYINFO

 

CATCHING FLIES + IL:LÖ

Datum konání:
05.10.2023 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Akropolis
Live:
Catching Flies, Il:lö
Popis:

start: 19:30, vstup: předprodej: GoOut.net

 
 
Catching Flies a il:lo už ve čtvrtek v Paláci Akropolis

Špičkový anglický producent Catching Flies v Paláci Akropolis předvede svůj soundtrack k projížďce nočním velkoměstem. Do svého unikátního stylu vsákl všechno od hip hopu přes house a soul až k jazzu a novináři ho srovnávají s kolegy, jako jsou Bonobo nebo Flying Lotus. Nedávno byl nominovaný na prestižní cenu BAFTA v kategorii Nejlepší hudba do počítačové hry a spolupracuje s rapovými legendami. 5. října Catching Flies zahraje v Paláci Akropolis v rámci série Music Infinity. Večírek doplní francouzské downtempové duo il:lo.

 

"Zachycuje nového ducha londýnské klubové hudby. Svým zvláštním eklekticismem se rozpíná mezi hip hopem, technem, jazzem a dalšími žánry," napsal o Catching Flies portál The Clash a v recenzi zmiňuje také "killer beats" a chytrou introspekci, kterou se jeho hudba může pochlubit.

Catching Flies


Portál The Line of Best Fit zase píše o "brutálně emotivní hudbě", která míchá "vokální samply a temné introspektivní beaty napájející se z nálady pozdní noci". To všechno bude moci český posluchač zažít 5. října v Paláci Akropolis.

Catching Flies


il:lo
je francouzské elektronické duo, které vydává hudbu na labelech Bitbird a Anjunadeep. Sami popisují svůj projekt záhadně jako "něco, co je těžké zachytit nebo udržet natrvalo, protože to má křídla". To se odráží v žánrové paletě jejich nahrávek, které cestují mezi downtempem, IDM a deep housem.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016