PARTYINFO

 

RHYS FULBER + RANGELOVA + BOLEHLAV + ANGEL EPILEPSIA

Datum konání:
19.10.2023 - čtvrtek
Místo konání:
České Budějovice - Fabrika
Live:
Rhys Fulber (CAN), Rangelova (DE), Bolehlav, Angel Epilepsia
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 19:00, vstup: předprodej: www.xticket.cz

 
 
Rhys Fulber dorazí do Českých Budějovic

Zhruba před rokem jsme vás informovali o výborném albu "Collapsing Empires", pod nímž je podepsán velikán elektronické i metalové scény z Kanady, nyní pro vás máme dobrou zprávu. Tohoto uznávaného producenta si můžete poslechnout na vlastní uši a vidět nevídané na vlastní oči. Navíc u toho nebude sám... Kdo další se s ním sejde 19. října na jednom pódiu v Českých Budějovicích v tamější Fabrice? Dozvíte se níže...

 
Rhys Fulber  (CAN)

Kanadský elektro-industriální hudebník a producent, aktivní od roku 1987, známý jako člen dnes již legendárních uskupení, jako jsou Front Line Assembly, Delerium, Noise Unit, Conjure One a mnoho dalších. Jako producent se podepsal pod mnoho elektronických, ale i metalových alb, mezi nejznámější bezesporu patří jeho dlouholetá spolupráce s kapelou Fear Factory, se kterou pracoval na jejich nejzásadnějších albech jako "Demanufacture", "Obsolete", "Digimortal" a další... Jeho remixů využilo velmi mnoho hudebníků, mezi které patří již zmiňovaní Fear Factory, Skinny Puppy, Machine Head, Mnemic, P.O.D. a celá řada dalších. Na podiu se také objevil s americkou kapelou Nailbomb při jejich jedinečném vystoupení na holandském festivalu DYNAMO v roce 1995. S tímto projektem, který Rhys prezentuje pod jeho vlastním jménem, přijede do České republiky vůbec poprvé.

 
 
 
Rangelova  (DE)

Antonia Rangelova aka Rangelova je rezidentka berlínských klubů KitKat, Gegen a šéfka promotérské agentury Altar Agency.
 
 
Bolehlav  (CZ)

Michal Milko alias Bolehlav je one man projekt z Mělníka oscilující mezi elektronikou, dubstepem, breakcorem a metalem. Jeho skvělé první EP "Don't Believe In No Ghosts'' se propracovalo až k věhlasnému francouzskému vydavatelství Audiotrauma.

 
 
 
 
Angel Epilepsia (SK/CZ)

Dvoučlenný česko-slovenský projekt tvořící Erik (Drén, Arabian Family Payback,...) a Magda (Magadan, Stor,...), jehož začátky sahají až do roku 2008, hrající mix experimentální elektroniky a ambientu.
 
 
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016