PARTYINFO

 

SINFUL MAZE LABEL NIGHT PRAGUE 2023 /W PHACE

Datum konání:
22.09.2023 - pátek
Místo konání:
Praha - Altenburg 1964
DJs:
Phace, Yatuza (ARG), A-Cray, Meph, Notequal, SLWDWN, Drop Database, Malcuth & Facutum, Wallhack, Thez, Gexan, Mark Sin, Switch, Öwlie, Sense Illusion
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 17:00, vstup: předprodej GoOut.net: 450,- Kč

 
 
Phace headlinerem Sinful Maze Label Night

Ambiciózní a neopakovatelná Sinful Maze Label Night Prague 2023 hostí německou D&B legendu Phace. Tuzemský label Sinful Maze Recordings spustil předprodej první vlny vstupenek. V Praze se tak 22. září uskuteční první Drum & Bass Night v techno klubu Altenburg 1964, kde vedle německého headlinera vystoupí jako support i 14 členů tohoto uskupení.

 

Sinful Maze je český nezávislý hudební label a produkční platforma založená v roce 2019 na Moravě. Prvotní impuls k založení labelu se zrodil někdy v roce 2018. Hlavním záměrem tehdy bylo propojit české a slovenské D&B producenty, kteří se již znali, navázat vztahy nové a poskytnout jim tvůrčí prostor pro vzájemnou interakci, vydávání hudby a pořádání akcí. V roce 2019 Sinful Maze vydal první dvě kompilace, čímž odstartoval proces tvorby externí a interní komunity. Ta se postupem času začala rozšiřovat, nikoliv však z materiálních důvodů, ale pro čistou radost z hudby, navazování a utužování vztahů, vzájemné spolupráce a společného posunu vpřed se zanecháním odkazu na poli elektronické taneční hudby s D&B v čele.

Phace


Dnes má SFM za sebou téměř pětiletou historii plnou vzestupů a pádů. Vzájemná řemeslná i lidská podpora mezi členy je základním prvkem jejich filozofie, objevování a rozvíjení potenciálu neznámých producentů bylo a je jádrem celého vydavatelství. V současné době v průběhu pátého roku existence již label vydal přes 70 umělců z 21 zemí na 5 kontinentech - 8 EPs,  7 dvojtracků, 5 kompilací, 3 alba a 32 volně stažitelných singlů. Během této doby jejich tvorbu nahrály kanály jako Inspector Dubplate, NeurofunkGrid, MA Music, či STUDIO a tato tvorba rovněž mnohokrát zazněla v relaci VISION Radio, kterou v roli kurátorů skladeb realizuje pionýrské trio Noisia. Přesto zakladatelé cítí, že jejich cesta je teprve na začátku, protože v offline aspektech jejich působení je stále co objevovat.

Altenburg 1964


A tak, po dvou zkušebních label nocích a několika festivalových vystoupeních SFM Showcase (např. na festivalech Let it Roll, Beats for Love, Darkshire, Raveyard) přichází kolektiv SFM s novým konceptem vlastní label noci exkluzivně v Altenburg 1964 (jeden z nejoblíbenějších pražských klubů sídlící v historické lodi zaparkované v přístavu), kde tento žánr dosud neměl šanci zaznít. Po dlouhé úvaze o tom, kdo by mohl "reprezentovat" jejich hříšný "signature sound", vybrali organizátoři legendárního producenta, který v rámci své produkce smíchal techno s D&B jako nikdo jiný, spoluzakladatele nΞosignal™ a NËU MUSIC - PHACE, kterého podpoří členové labelu Yatuza (ARG), A -CrayMephNotequalSLWDWNDrop DatabaseMalcuth & FacutumWallhackThez, ÖwlieGexanSense IllusionMark Sin a Switch. Návštěvníci se tak mohou těšit na nabitý line-up v ambientních prostorách staré nákladní lodi, speciální stage design, dobré jídlo a noc plnou hříšných frekvencí.

FB event

Facebook

Instagram

Spotify

SoundCloud

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016