PARTYINFO

 

ERASED TAPES SHOWCASE: RIVAL CONSOLES + HATIS NOIT + ANNE MÜLLER

Datum konání:
03.11.2023 - pátek
Místo konání:
Praha - Akropolis
Live:
Rival Consoles, Hatis Noit, Anne Müller
Info:
http://www.palacakropolis.cz
Popis:

start: 19:00, vstup: předprodej GoOut.net

 
 
Showcase labelu Erased Tapes se uskuteční v listopadu

Showcase londýnského labelu Erased Tapes, kterému bude "headlinovat" producent Rival Consoles, se uskuteční už 3. listopadu v Paláci Akropolis! Poprvé v ČR vystoupí japonská vokalistka Hatis Noit, doplní je berlínská cellistka Anne Müller.

 

Vystudovaný zvukový inženýr z Leicesteru, Rival Consoles, je jedním z nejzvučnějších jmen elektronické scény. Přiveze své album "Now Is", které vyšlo vloni na podzim a nabízí lockdownové symfonie atmosférického experimentálního techna.

Rival Consoles


Hatis Noit 
je experimentální vokalistka pocházející z ostrova Hokkaido, poslední roky nicméně žije v Londýně. Inspirovala ji japonská tradiční hudba, opera, gregoriánské chorály, hudební avantgarda i pop. "Je to hudba, která vás svojí intenzitou zasáhne do srdce a nepustí," napsal o desce magazín Crash.

Erased Tapes showcase


V Berlíně usazená čelistka a skladatelka Anne Müller se představila už na první showcase Erased Tapes v Paláci Akropolis v roce 2012. Tehdy doprovázela Nilse Frahma, s nímž rok předtím vydala společnou desku nazvanou "7fingers". Müller se objevila také na deskách dánské písničkářky Agnes Obel nebo multiinstrumentalisty Markuse Siebera (aka Aukai).

Oslavte patnácté narozeniny labelu Erased Tapes. Bude to nadupaný skvělou muzikou!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016