PARTYINFO

 

WELTRAUM X SOUND

Datum konání:
28.07.2023 - pátek
Místo konání:
Praha - Altenburg 1964
DJs:
Rove Ranger (DE), Eva Falt, Axis Alpha, ka.za, Slater
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 22:00, vstup: předprodej: GoOut.cz, na místě: do 22:00 350,- Kč / poté 450,- Kč

 
 
SOUND a Weltraum dnes spojí síly na lodi Altenburg 1964

Po roce se projekt SOUND vrací na palubu Altenburg 1964, tentokrát však spojuje síly s pražským techno kolektivem Weltraum, společně se kterým vůbec poprvé v Praze představí hvězdu současné německé techno scény – DJ a producenta Rove Rangera. Tvář stojící za nespočtem "bangerů", které v posledních letech nemohly uniknout žádnému raverovi, vystoupí po boku členů Weltraum už tento pátek 28. července.

 

Pokud jste v posledních letech navštívili alespoň jeden větší rave, je dost nepravděpodobné, že by vás energický devadesátkový techno sound Rove Rangera minul. Snadno rozpoznatelné melodické tracky se staly tajnými zbraněmi mnoha místních DJs a organizátoři této akce jejich kouzlu nezůstali imunní. "Bangery" jako "Schaltkreis" nebo "Millennial Millennium" byly stálicemi jejich setů během nočních i ranních hodin.

Rove Ranger 

Rove Ranger vydává v současné době na respektovaných labelech, jako jsou Lobster Theremin, Self Reflection a EarToGround. Je také spoluzakladatelem avantgardního kolektivu Vision Ekstase, který postupně redefinoval stuttgartskou alternativní scénu, kde Rove Ranger aktuálně působí. 

Pražský techno kolektiv Weltraum založili před dvěma lety uznávaný český DJ Slater a tehdy čerstvě začínající DJky Eva Falt a ka.za. Později se ke kolektivu připojil také bývalý rezident labelu Rush27 Axis Alpha. Weltraum vyniká rozmanitým hudebním zaměřením, které osciluje mezi temným hypno industriálním soundem a rychlým minimalistickým beatem. Kolektiv kromě pořádání eventů spravuje také podcast, do kterého zve pravidelně hosty, kteří nejlépe prezentují členský techno záběr.

Altenburg 1964 


Projekt SOUND vznikl v roce 2019, kdy poprvé uspořádal nezapomenutelnou denní akci u památníku Vítkov. Od té doby se specializuje na akce se zaměřením na elektronickou hudbu, hosty ale nejčastěji těší pestrou paletou sub žánrů house music a techna. 

Společnou noc pomůže Weltraumu a SOUNDU odstartovat už v 18:00 kolektiv BÁZE, který se až do rána postará o venkovní ambientní stage. Vnitřní techno stage se rozezní ve 22:00 a potrvá do úsvitu. Vstupenky na akci budou k dispozici na místě od 350,- Kč do 450,- Kč. Aktuálně je stále možnost vstupenky zakoupit na portálu GoOUT nebo Resident Advisor. Více informací najdete zde.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016