PARTYINFO

 

COAL FESTIVAL 2023

Datum konání:
28.07.2023 - 29.07.2023
Místo konání:
Ostrava - Vodní nádrž Žermanice, R Zátoka
DJs:
Main stage: UMEK (SLO), Robag Wruhme (DE), Lola Palmer (UA), Marco Resmann (DE), Anna Reusch (DE), Arude (UA), Broken Robot, Orbith, David Steiniger b2b Cimy (SK), Kanhauser, Marco Key b2b Mendoza
DnB stage: Culture Shock (UK), ED Rush (UK), Mob Tactics (UK), Forbidden Society, Akira, Bea, Beaty, N:Force, Zigi SC b2b PRDK, Black Fly, Djeda Lebeda & Kobylka Drums, Džanes b2b Gabi1998, Fantek & Pex, Garnie:C, Ghostbuster, Martin Dee, Silesijan, Spooky b2b Funtomas, Repit b2b Rony Gee
Anthracit stage: Jaqullin, Lucca, Dominik Gehringer, JB&Flesh, Makepeace (SK), KDLK b2b Mikeshi, Snowy Buffet, Teddybear, Van Vega
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 17:00, vstup: předprodej: www.smsticket.cz

 
 
10. ročník COAL Festivalu je na dohled

Návštěvníci Coal Festivalu se mohou o tomto víkendu těšit na krásně ozdobený areál, kvalitní ozvučení VOID Acoustics, pláž, chill out zóny, čajovnu, občerstvení, kemp, a desítky DJs. Na třech pódiích můžete očekávat trojicí žánrů – House, Techno a Drum & Bass a všechny možné i nemožné subžánry a nejkvalitnější podání DJs. Mezi nejvýraznější jména patří slovinský DJ a producent UMEK. Legenda světového formátu! Více než 25 let za mixem a svými tracky bořící vrcholy žebříčků! Od temných undergroundových klubů v Berlíně až po nějvětší podia světových festivalů... Majitel vydavatelství 1605 Music Therapy, velikán nejen svou výškou, ale především svým hudebním umem.

 

Dalším zásadním tahounem festivalu je britský producent a DJ Ed Rush, který je jedním z předních exponentů drum and bassové scény. Jeho tvorba je známá pro temné a intenzivní zvuky, které rozhýbou každou taneční plochu.

Culture Shock, britský producent a DJ, bude dalším výrazným zastoupením drum and bassu na COAL Festivalu. Jeho sety jsou známé pro inovativní zvuk a perfektní spojení mezi tradičními a moderními prvky žánru.


Dalším headlinerem páteční hlavní scény, jubilejního 10. ročníku COAL Festivalu, je německá skvělá DJka a producentka Anna Reusch ze značky Drumcode. Anna si našla svou lásku v techno muzice, když jí bylo pouhých 15 let. Postupnou prací a láskou k technu se vypracovala k velmi úspěšné DJane, která baví taneční parkety po celém světě. Její techno groovy styl je nezapomenutelný!

Robag Wruhme, německý groove master, DJ a producent, se řadí mezi špičku elektronické hudby s unikátním stylem. Jeho sety jsou plné experimentálních zvuků a neobvyklých aranžmá, které posluchače vtahují do světa nekonečných hudebních možností. Robag je mistrem svého řemesla, jeho melodické sety jsou složeny převážně z jeho produkce nebo z jeho skvělých remixů, kterých je nespočet. Málo DJs na světě umí cítit a hrát hudbu tak jako Robag. Tento pán během letní sobotní noci na hlavní stage zahřeje vaše srdce, tělo a mysl jako nikdo jiný!

COAL Festival


Z Německa dorazí také Marco Resmann, jeden z předních představitelů berlínského klubového života. Jeho hudební vize je ovlivněna pestrou paletou žánrů a jeho sety představují jedinečnou cestu skrz elektronickou hudbu.

Lola Palmer představuje svoje unikátní sety, které spojují deep house, techno a další hudební styly. Její hudba vás zavede do hypnotizujícího a tanečního světa.

COAL Festival


Dalšími zajímavými interprety na COAL Festivalu jsou britská drum and bassová formace Mob Tactics, ukrajinská vycházející hvězda Arude a mnoho dalších talentovaných umělců, kteří dodají festivalovému programu špičkovou atmosféru.

Zapomenout nelze také na českou špičku všech tří žánrů, jmenovitě: Broken Robot, Lucca, Orbith, Jaqullin, JB & Flesh, Dominik Gehringer, Forbidden Society, ZIGI SC, BEA, Beaty a mnoho dalších.


COAL Festival 2023 slibuje být nezapomenutelným zážitkem pro všechny návštěvníky, kteří mají rádi špičkovou elektronickou hudbu, propojení s přírodou a nezapomenutelnou atmosféru. Vstupenky jsou stále k dispozici, ale počet míst je omezen, tak neváhejte s nákupem.

FB event

www.coalfestival.cz

vstupenky


foto: www.matussafranka.com

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016