PARTYINFO

 

Datum konání:
- čtvrtek
 
 
Jessy Lanza se vrací do MeetFactory s "Love Hallucination"

Jessy Lanza se potřetí vrací do smíchovské továrny, tentokrát s novou deskou "Love Hallucination". Své čtvrté studiové album vydává kanadská zpěvačka a producentka opět na proslulém britském labelu Hyperdub, navazuje jím na nahrávku "All the Time" z roku 2020. Release date "Love Hallucination" je naplánován na konec července.

 

Od "club–ready bangerů" až po pomalejší introspektivní kompozice, deskou se jako červená nit vine nálož syrových emocí a upřímných textů, kterou podtrhuje precizní a sebevědomá produkce, na níž se podíleli Jacques Greene, Paul White nebo David Kennedy. To ostatně dokazuje i druhý singl z desky, "Midnight Ontario", který se se svým chytlavým 2–step rytmem a opojnými vokály může stát taneční hymnou nadcházejícího léta.




"Love Hallucination mi připomíná propadání se do bezedných hlubin lásky, zároveň však s dostatečnou sebejistotou na to, abychom dokázali důvěřovat svým vlastním instinktům."
Lanza svou čtvrtou desku přirovnává k osudovému "pádu důvěry", na jehož pozadí reflektuje zásadní moment ve svém životě, kterým pro ni bylo přesídlení z Bay Area do slunného LA. Novou životní i tvůrčí kapitolu otevírá s čerstvě nabytou "sebedůvěrou a osobní autenticitou".




Slovy Resident Advisoru o pilotním singlu desky "Don't Leave Me Now": "...it comes out sounding triumphant and self-assured, a slice of glittery synth pop heaven even in the face of adversity." Jessy Lanza svou čtvrtou desku představí živě v MeetFactory ve čtvrtek 23. listopadu.

FB event

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016