PARTYINFO

 

ELECTRIC UNIVERSE IN THE CHURCH

Datum konání:
27.07.2023 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Gabriel Loci
DJs:
Pierre
Live:
Karel Havlíček
Info:
http://www.electricuniverse.cz...
Popis:

start: 19:00, vstup: předprodej: GoOut.net

 
 
Electric Universe In The Church již v červenci

První ze série exkluzivních pop-up eventů před listopadovou show Electric Universe v pražském O2 universu s názvem Electric Universe In The Church se uskuteční 27. července v kostele sv. Gabriela v Praze. Stejně jako hlavní listopadová akce i tento prolog slibuje neotřelý hudební zážitek. Na klavírní koncert skladatele a producenta Karla Havlíčka v majestátní atmosféře hlavní lodi kostela, objektu Gabriel Loci, naváže live elektronický DJ set Karla Havlíčka v podzemní kryptě kostela a nabídne tak návštěvníkům ochutnávku z připravovaného vystoupení v pražském O2 universu. Akce Electric Universe In The Church má navíc charitativní podtext, kompletní výtěžek ze vstupného bude věnován na nákup učebních pomůcek a hudebních nástrojů pro Školu Jaroslava Ježka, konkrétně Základní umělecké škole pro zrakově postižené.

 

"Electric Universe jsme od samého počátku chápali jako soubor několika satelitních projektů, které vyvrcholí listopadovou audiovizuální show v O2 universu. Jsme moc rádi, že můžeme představit první ze série našich pop-upů v podobě komorního vystoupení v kostele sv. Gabriela v Praze, který se skvěle hodí pro spojení těchto dvou zdánlivě nesourodých hudebních žánrů a jako bonus pomůže dobré věci," říká Martin Kučera, CEO agentury Lavo Events, promotéra akce Electric Universe.


Vstupenky na Electric Universe In The Church jsou v prodeji do 27. července do 18:00 hodin v síti GoOut v základní kategorii za 990,- Kč. Kapacita prodeje je s ohledem na budovu kostele omezena pouze na 100 míst!

Electric Universe In The Church je součástí projektu Electric Universe, hudební a audiovizuální show, která 24. listopadu od 21:00 v pražském O2 universu propojí hudební světy klasické a elektronické hudby. Večer zahájí koncert hudebního skladatele a producenta Karla Havlíčka. Na úvodní klasické skladby z jeho tvorby v moderním pojetí naváže elektronickým live DJ setem, obojí za doprovodu symfonického orchestru Stro.My Ensemble. Později večer se pak planetární systém přeskupí do čisté elektronické polohy v podání světových DJ hvězd, jako jsou Fritz Kalkbrenner, Jerome Isma-Ae a další. Více informací je k dispozici na oficiálních stránkách akce zde.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016