PARTYINFO

 

SHTGN 22

Datum konání:
09.09.2022 - 11.09.2022
Místo konání:
Hrádek nad Nisou - areál Kristýna
DJs:
Ilian Tape Showcase: Skee Mask (DE), Zenker Brothers (DE) Andrea live (IT)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

vstup: předprodej: GoOut.cz

 
 
SHTGN Festival letos chystá Ilian Tape showcase

Festival Shotgun letos vstupuje do třetí dekády systematického mapování toho nejzajímavějšího na poli současné elektronické hudby. 21. ročník proběhne o víkendu 9. - 11. září tradičně u jezera Kristýna nedaleko Hrádku nad Nisou a pod redukovanou značkou SHTGN nabídne například vizitku důležitého mnichovského vydavatelství Ilian Tape v podobě vystoupení projektů Skee Mask, Zenker Brothers a Andrea.

 

Po kompromisech vynucených protiepidemickými opatřeními předchozích dvou sezón se organizátoři vracejí k původnímu konceptu dvou pódií s řadou změn a nových nápadů. "Po loňských dvacetinách jsme samozřejmě došli i k určitému bilancování. Uvědomili jsme si, co všechno pro nás tahle hudební přehlídka umístěná do Trojzemí, bodu bezprostředního kontaktu mezi Českem, Polskem a Německem, znamená a jedinečnost těchto setkání jsme se pokusili zachytit i na výroční, dvojvinylové kompilaci. Do letošního ročníku jsme se pustili s velkým odhodláním řadu věcí dělat jinak a dát festivalu nový impulz. Novinek, o kterých se chystáme postupně informovat, je víc. Začněme třeba názvem, který se zkrátil na SHTGN," vysvětluje zakladatel festivalu Daniel Morávek.

Zenker Brothers

S podtitulem Long Awaited Vacation jako příslibem plnohodnotného programu po covidové "dietě" SHTGN opět nabídne na dvou scénách vytříbenou hudební dramaturgii, která od samého počátku charakterizuje podstatu a filozofii celého projektu – představit momentálně nejinspirativnější a zásadním způsobem určující tvůrce na experimentální elektronické scéně. První tři zveřejněná jména letošní soupisky účinkujících spojuje příslušnost k renomované nahrávací značce Ilian Tape, která letos slaví 15. výročí svého vzniku. Producent Skee Mask operuje na pomezí raveu a členitého futuristického techna, přímočařejší Zenker Brothers zmíněné bavorské vydavatelství kočírují. Zbývajícím vyslancem labelu je italský talent Andrea, který si střihne živé vystoupení.

Andrea live

Limitovaná první edice nejlevnějších vstupenek na SHTGN festival 2022 je již k dostání v předprodejní síti GoOut. V nabídce jsou zajímavé balíčky včetně výroční 2x12" kompilace "Shotgun: 20 Years Of Gladness" jako bonusu zdarma. Další informace k chystaným novinkám a seznamu účinkujících budou následovat vzápětí. Dlouho očekávané prázdniny jsou za rohem!

SHTGN předprodej
SHTGN web
SHTGN SoundCloud
SHTGN FB

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016