PARTYINFO

 

FVLCRVM

Datum konání:
19.05.2022 - čtvrtek
Místo konání:
Brno - Fléda
Live:
FVLCRVM, Bols/Slob
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: předprodej Fource.cz: 350,- Kč

 
 
Flédu čeká futuristická AV show producenta FVLCRVM

FVLCRVM patří už několik let k nejrelevantnějším hudebníkům na východ od nás. S nevídanou elegancí tříští křehkou hranici mezi mainstreamem a undergroundem a vpíjí do sebe pop nultých let s excentrickou klubovou elektronikou. V Brně představí 19. května svou aktuální kolekci EP "Words Loose Meaning" a "Attentioncore", navíc láká na speciální AV show.

 

Pišta Kralovič začínal jako kytarista kapely, se kterou hrával v kostele. Rychle si zamiloval také syntezátory, načež jeho záliba v hudbě vyústila nejdřív, v roce 2013, v houpavý synth-pop-rock NVMERI a později dorostla právě do sólového projektu FVLCRVM.




Producent z předměstí Bratislavy ve své tvorbě zkoumá znepokojivé myšlenky na budoucnost. A to nejen hudebně, ale i s pomocí vizuálů, pod kterými je sám autorsky podepsaný – na koncertech pak spolupracuje se světelným designérem Josefem Čabou. Neklidnou atmosféru dystopických sci-fi dotváří poloprůhledné projekce, které navozují iluzi hologramu.




Že FVLCRVM už dávno překročil hranice Slovenska a drží krok s celosvětovými trendy, dokazuje i jeho účinkování v lineupech evropských festivalů, zařazení do rádiových playlistů BBC Radia 6 a KEXP či spolupráce s americkým producentem Machinedrumem, britskou umělkyní BABii nebo českou hudebnicí Annet X.




Brněnské vystoupení otevře český rapper a producent Matěj Dvořák alias BoLs/sLoB. Jeho hyperpop ušpiněný polámanými beaty je kritikou často označován za naději české hudební scény. Potvrzují to také nominace v soutěžích Czeching 2020 nebo Startér Radia Wave, úspěchy, které přímo navázaly na jeho desku "BOX" z roku 2019.

Odkazy:

FVLCRVM:

web
facebook
SoundCloud

FVLCRVM - "Words"

FVLCRVM - "Do It All Again" (feat. Annet X)


BoLs/sLoB:

facebook

Bandcamp

BoLs/sLoB - "Brave New World"


FB event

 
FVLCRVM přiveze speciální AV show

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016