PARTYINFO

 

SAGA FESTIVAL 2021

Datum konání:
10.09.2021 - 12.09.2021
Místo konání:
zahraničí
DJs:
Alan Walker, Clean Bandit, Don Diablo, John Newman, Masked Wolf, Mike Williams, Morten, Nervo, Nicky Romero, Oliver Heldens, Regard, Robin Schulz, Salvatore Ganacci, Sickick, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W
Underground: Adam Beyer, ADIN, Amelie Lens, Anna, Artbat, Baggi, Carl Cox, Chris Liebing, Deborah De Luca, Denis Sulta, Dubfire, Eli Brown, Enrico Sangiuliano, Fisher, Franky Rizardo, Hot Since 82, Joris Voorn, Joyhauser, Kölsch, Maceo Plex, Mathame, Meduza, Monika Kruse, Solardo, Sonny Fodera, Spartaque, Umek
Live:
Reinier Zonneveld
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start. 13:00, vstup: předprodej: https://sagafestival.com/

 
 
SAGA Festival zveřejnil aftermovie z prvního ročníku Přes 45.000 lidí si užilo rumunský festival SAGA Festival SAGA představí největší pódium v Rumunsku Festival SAGA prodává vstupenky Rave Pit
Festival SAGA proběhne letos v netradičním prostoru

Po dvou letech, kdy byl každý detail doladěn s velkou péčí a trpělivostí, aby fanoušci mohli zažít nezapomenutelnou hudební událost, zbývají pouhé tři týdny, než festival SAGA otevře své brány veřejnosti. Účastníci budou svědky jedinečné audio-video show a užijí si ty největší umělce elektronické hudby na světě během tří festivalových dnů. Kdy a kde? V Bukurešti, mezi 10. a 12. zářím, v ROMAERO!

 

Po pečlivé analýze a s přihlédnutím ke všem aspektům souvisejícími s aktuální dynamikou událostí se zástupci festivalu SAGA společně s radnicí v Bukurešti rozhodli změnit místo konání festivalu z parku Izvor na ROMAERO, tedy v bezprostřední blízkosti mezinárodního letiště Baneasa.

Změna prostoru přichází s cílem nabídnout veřejnosti neuvěřitelný festivalový zážitek. Větší místo poskytne fanouškům širší škálu zábavy v bezpečném prostředí, aby si uchovali nezapomenutelné vzpomínky po další roky. 

ROMAERO je místo s bohatou historií a mimořádným potenciálem pro úžasný zážitek, který kombinuje nejlepší elektronickou hudbu a jedinečný pocit z párty na letišti, což inklinuje k myšlenkám na dovolenou a volnost.

Festival SAGA oficiálně obdržel zelenou pro tuto událost ke štěstí účastníků, umělců a organizátorů. Veřejnost tak bude mít šanci zúčastnit se nového revolučního hudebního zážitku v hlavním městě Rumunska.

Saga Festival


SAGA přinese v září sérii velkolepých show, super pyrotechnických efektů, jedinečný koncept v Rumunsku a sestavu složenou z těch nejlepších umělců elektronické hudby na světě, jako jsou Tiësto, Carl Cox, Alan Walker, Masked Wolf, Sickick, Nicky Romero, Oliver Heldens, Robin Schulz a mnoho dalších. Kromě mezinárodních jmen budou přítomni i rumunští umělci, kteří návštěvníkům festivalu připraví bombastická vystoupení.

SAGA spolupracuje s Festicket, aby nabídla nejlepší možnosti balíčků, které zahrnují dopravu a ubytování. Lze je zakoupit prostřednictvím oficiálních webových stránek.

Festival SAGA také oznamuje, že uzavřel partnerství s OK Medical, největším testovacím centrem COVID v Rumunsku, aby zajistil bezpečnost účastníků, a také jim nabídl slevu na testy na COVID.

Aby měla veřejnost přístup na festival, bude muset u vchodu předložit jednu z těchto variant: negativní test PCR (ne starší než 72 hodin), negativní test antigenu (ne starší než 24 hodin), osvědčení o imunitě pro osoby, které prošly nemocí (ne starší než 6 měsíců), doklad o očkování. 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016