PARTYINFO

 

COOL V PLOTĚ 2019

Datum konání:
13.09.2019 - 14.09.2019
Místo konání:
Písek - Písek
Live:
Hugo Race, Aparde, Anika, Develooper, Thom Artway, Katarína Máliková (SK), Michal Nejtek, Leto s Monikou, Shina Longital a Dano Salontay (Longital)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 15:00, vstup: předprodej: www.GoOut.net

 
 
10. ročník festivalu Cool v plotě je na spadnutí

Cool v plotě je multižánrový festival, který dává prostor samostatně vystupujícím umělcům z celého světa. Festival ukazuje krásu a sílu tvůrčího individua a soběstačnost jedince. Převážně hudební program oscilující mezi mnohými žánry, jako jsou elektronická hudba, new folk, jazz, experimentální hudba, alternativní rock, world music a další, je doplněn o autorská čtení, slam poetry, tanec nebo hudební workshopy a také busking.

 

Festival se odehrává na několika místech v historickém centru města Písku a přivádí návštěvníky na tak krásná místa s "geniem loci" Jihočeského kraje, jako je nádvoří galerie Sladovny nebo s ním sousedící nádvoří Prácheňského muzea a další. Návštěvníci zažívají festival zcela odlišným způsobem, než na jaký jsou doposud zvyklí, putováním za umělci objevují krásy malebného města Písku. Letos vystoupí více než 30 umělců z Austrálie, Kanady, USA, Německa, Slovenska, Běloruska, Francie, Maďarska a samozřejmě také řada současných objevů z domácí scény.



Na jubilejním 10. ročníku festivalu Cool v plotě vystoupí: Hugo Race - australský zpěvák a hudební kosmopolitní světoběžník, zakládající člen skupiny The Bad Seeds & Nick Cave přiveze svůj nezkrotný psychedelický sound, Aparde - německý elektronický producent, který naváže na velmi úspěšné vystoupení svého kolegy Christiana Löfflera z minulého roku, Anika – britská post-punková zpěvačka s experimentální elektronikou, Develooper - projekt Petra Wajsara, který letos získal cenu Českého lva za hudbu k filmu Hastrman, Thom Artway - držitel letošní hudební ceny Anděl, Katarína Máliková (SK), Michal Nejtek – hudební improvizace k filmové projekci němého filmu, Leto s Monikou, Shina Longital a Dano Salontay (Longital) a mnoho dalších.

Pisek

Navíc celý region Písku přímo vybízí návštěvníky k mimofestivalovým aktivitám. Písecko, jeden z nejmalebnějších koutů Jihočeského kraje, je turistická oblast jako stvořená k výletům za poznáním, zábavou a toulkami neporušenou přírodou. Nabízí procházky malebným historickým centrem města, kolem řeky Otavy a po nejstarším Kamenném mostě ve Střední Evropě, kvalitní cyklostezky kolem řeky Otavy, díky nimž se lze podívat na hrad Zvíkov, k Orlické přehradě nebo za krásami přírody do nedalekých Píseckých hor.

Více informací a kontakty:

www.coolvplote.com

https://www.facebook.com/Coolvplote/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016