PARTYINFO

 

BEATSHARE@PRAGUE

Datum konání:
13.06.2019 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Jilská 22
DJs:
Myclick aka DJ Face (techno.cz), Tomas TMX, Marcel MCX, Matthew Peterson
Popis:

start: 20:00, vstup: zdarma

 
 
Přijďte oslavit vznik Beatshare do klubu

Beatshare coby nová platforma pro DJe a producenty je na světě. Přijďte to s autory oslavit do pražského Music Clubu Jilská 22. 13. června se tam představí parta z komunity Beatshare - Tomas TMX, Matthew Peterson a Marcel MCX. K mimořádné události přijde zahrát také legenda techno.cz Myclick aka DJ Face.

 

Marcel MCX je na scéně více než dvacet let. Od počátku se věnoval zejména progressive soundu, u kterého se postupně propracoval k ambientnějšímu a deepovejšímu zvuku. Dnes lze jeho žánr nazvat pouze electronica. Míchá v něm totiž prvky žánrů deep house, melodic techno, progressive či ambient.

Matthew Peterson kombinuje temnou atmosféru s melodickým progresivním trancem, který vás určitě přiměje k pohybu.

Tomas TMX je DJ a producent s progresivním zázemím. Dnes hraje zejména deep tech a minimal techno.

Myclick je šéfem portálu techno.cz. Už téměř třicet let roztáčí exkluzivní placky zejména house music. Od začátku roku 2004 do února roku 2008 dvakrát týdně vysílal na internetovém Radiu Akropolis, od začátku roku 2010 moderuje šestihodinovku Fluffy Clouds na Radiu 1. Je šéfredaktorem techno.cz a zároveň píše rozsáhlé reporty z navštívených akcí a připravuje pro tento web novinky ze světa taneční hudby. Sám jako DJ vystupuje na předních akcích v celé České republice.

www.beatshare.cz
contact@beatshare.cz
https://www.facebook.com/beatsharecom

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016