PARTYINFO

 

SHOTGUN FESTIVAL 2019

Datum konání:
06.09.2019 - 07.09.2019
Místo konání:
Hrádek nad Nisou - areál Kristýna
DJs:
Ron Morelli (L.I.E.S., USA), Van Anh (Isotoop, NL), Torn (Samurai Music, RU), Shiken Hanzo (Samurai Music, UK), Blocks & Escher (Metalheadz, UK), The Variable Man (Come In Records, DE), Moreti (Luft), OLI_N & Robert (Little Beat Different), N BUG (Ixo & Kletis), Raphael Kosmos (Endless Illusion), Exhausted Modern (Brokntoys), Soul Ex Machina Showcase, Volnej Průběh crew (Stanzim, Touchwood, AhZ, Rade a Nitrous), ARK3R & Sat, Segment (Come In Records)
Live:
Citty (Come In Records)
Info:
http://bit.ly...
Popis:

vstup: předprodej GoOut: 1. vlna 2day pass 400,- Kč + poplatky (do 31.5.), 2. vlna 2day pass 500,- Kč + poplatky (do 31.7.) 3. vlna 2day pass 600,- Kč + poplatky (do 31.8.)

 
 
Van Anh připravila podcast pro Shotgun Festival 2019
Shotgun Festival 2019 má kompletní line-up

Jsme zpět s dalším ročníkem. Letošní Shotgun Festival, už tradičně reflektující současné klubové dění, jsme naplánovali na  6.-7. září na dnes již klasickém spotu, v kempu Kristýna u Hrádku nad Nisou. Rádi bychom se pochlubili, jaká fresh jména se nám letos podařilo ulovit do line upu. Nabízíme také praktické informace, třeba jak je to s ubytováním a vstupenkami.

 

Akvizicí, z níž máme letos největší radost, je Pařížan s americkým pasem Ron Morelli, šéf respektovaného vydavatelství L.I.E.S. Jako přípravu na to, co od něj zazní v pátečním hlavním čase, si můžete v předstihu vychutnat jeho skvělý videoset pro tokijský klub Dommune. Dalším hostem je nizozemská DJka a promotérka VAN ANH, ta pro nás rovnou připravuje podcast. Její vystoupení si nenechte ujít. Ani letos jsme nevynechali berlínské vydavatelství Samurai Music, z něhož v pátek na druhou stage dorazí dvě čerstvá jména: ruský Torn, jehož bezpochyby čeká velká hudební budoucnost. Dalším samurajem je britský nováček Shiken Hanzo, který představí svůj minimalistický a temný postdrumandbassový zvuk. Jsme velmi rádi, že se nám na festivalu konečně podaří představit undergroundové duo Blocks & Escher, které už léta hrdě posouvá odkaz pionýrů jako Photek, Boymerang nebo Source Direct. V sobotu na druhé stage jejich zvuk zazní v podání Wilal Hansena aka Eschera. 

Ron Morelli  

První letošní festivalový podcast připravil hudebník Citty, Martin pro nás smíchal exkluzivní DJ set. Na festivalu se objeví po boku svých přátel z labelu Come in, The Variable Man z Berlína a Segment. Jako každý rok jsme do line upu propašovali naše splněné přání a zároveň tip pro vás, OLI_N & Robert z vydavatelství Little Beat Different. Vrací se k nám kamarád Moreti, léty prověřená a pevná součást tuzemské klubové scény, stejně tak Exhausted Modern a Raphael Kosmos z vydavatelství Endless Illusion.

Shiken Hanzo


Letošní ročník nabízí také dvě tuzemské premiéry. Jednak vystoupení dvojice N BUG a také showcase brněnské polámané party Soul Ex Machina. Spojili jsme dva respektované selektory ARK3R & Sat a věříme, že jejich společný open set bude fungovat. A na konec pětice DJs, bez kterých by to nebylo ono: Volnej Průběh crew (Stanzim, Touchwood, AhZ, Rade a Nitrous).

Van Anh


Shotgun Festival 2019 proběhne v domovském areálu kempu Kristýna v Hrádku nad Nisou o víkendu 6. až 7. září. Dva dny elektronické hudby a zajímavých vizuálů s koupáním se přes den!

Všechny potřebné informace najdete na facebookových festivalových stránkách.

Doporučujeme si přidat do záložek:

Podcasty

Ubytování

Vstupenky

 

Reporty

 
Report z akce Shotgun Festival 2019 od sody
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016