PARTYINFO

 

DRUMSTATION VS. ACRYLIC W/ QUARTZ & SURVEY + KARIM MAAS

Datum konání:
01.03.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
up: Quartz (Acrylic Music, Metalheadz), Survey (Acrylic Music, Dispatch Recordings, Flexout Audio), Agem (Blasted DNB Berlin, Physics Berlin), AhZ & Annita (Drumstation, Narovinu Zlomenej Podcast), Far Horizon (Let It Roll), Poly-V (Deep Principle), Theya (Drumstation, Liquid Drum and Bass)
down: Karim Maas (UVB-76 Music), Fallen Gemini (Liquid Drum and Bass), Stanjah (Drumy i Nedrumy, Liquid Drum and Bass), Theya (Drumstation, Liquid Drum and Bass), Veslak (Pathfinder Music)
Live:
VJ Annie
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00

 
 
Víkend v klubu Cross opět s účastí hvězd
Březnová Drumstation opět s plejádou hvězd

První březnový pátek se v klubu Cross poprvé českému publiku představí drumandbassový label Acrylic Music, který společně v loňském roce založili britský producent Quartz a německé duo Survey. Na spodní stage si pak premiéru odbude britský producent Karim Maas. Těšit se můžete také na kvalitní český support, ale především na noc plnou inteligentní elektronické hudby, a to ať zlomených beatů, tak house music, IDM a experimentálních stylů.

 

Hlavní stage ovládne dvojice producentů, kteří si říkají Quartz & Survey. Právě tito zmínění producenti reprezentují vlnu klasického techstep zvuku z přelomu tisíciletí v moderním pojetí, který díky jejich šikovnosti zažívá v současnosti renesanci. Quartz debutoval v roce 2013 singly na labelech Alignment a IM:Ltd, poté se blýsknul releasem na kultovním DSCI4 a v roce 2018 po setkání se Survey zakládají Acrylic Music. Koncem roku vydávají společné EP u Warm Communications a Quartz se pak začátkem letošního roku upisuje exkluzivně u Goldieho legendárního labelu Metalheadz. Survey debutují také v roce 2013 u Protect Audio, v následujících letech se pak jejich singly a EP objevují na labelech jako DSCI4, Flexout Audio či Dispatch Recordings. U posledně jmenovaného vydavatelství loni stihli hned 3 EP, na jednom z nich pak spolupracovali s britským duem Tephra & Arkoze. A samozřejmě nesmí chybět ani kvalitní support! O ten se postarají DJ Agem se svou vytříbenou selekcí, duo Far Horizon reprezentující Let it Roll nebo dvojka Ahz & Annita stojící za oblíbeným Narovinu Zlomeným Podcastem, který můžete pravidelně slýchávat na webu Techno.cz. Nesmíme zapomenout ani na Theyu reprezentující tuzemskou Liquid DnB Crew a celou skvadru doplní ještě Poly-V ze stáje Deep Principle Recordings.




Spodní stage bude pro tentokrát věnována temným atmosférickým polohám inteligentní taneční hudby, nebo-li IDM, a house music. Jako hlavní host se zde představí Karim Maas, jeden ze tří členů známého britského projektu Ruffhouse. Pokud máte hudbu rádi temnou, inteligentní a experimentální, tohle jméno by vám nemělo uniknout. I on se ve své sólové tvorbě soustředí hlavně na potemnělou atmosféru, která prostupuje celým jeho loňským debutovým EP "Old World Disorder" na labelu UVB-76 Music. Tamtéž pak chystá své další EP, které má vyjít koncem února, tedy těsně před Drumstation. Máme se tedy na co těšit! A support nebude i zde o méně kvalitní. Své sety zde kromě hlavní hvězdy večera odehrají Veslak ze stáje Pathfinder Music, a za Liquid DnB Crew zahrají své sety Fallen Gemini, Theya a Stanjah.




Takže tak! Karty jsou rozdaný, ve vzduchu visí mejdan jako lusk a pokud se řadíte mezi fanoušky smysluplné elektroniky, tak byste si březnovou Drumstation rozhodně neměli nechat ujít. Takže na viděnou v pátek 1. března v Crossu!

Pro více info sledujte FB event.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016