PARTYINFO

 

AQUARIUS D&B W/ ED RUSH (UK)

Datum konání:
15.02.2019 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Ed Rush (UK, Virus Recordings), Koogi, Inspiral X62, Fatalerr, Yadel, Sub.d.visionz
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00, vstup: předprodej: 250,- Kč, na místě: 300,- Kč, všichni Vodnáři: 150,- Kč

 
 
Drum´n´bass i psytrance o víkendu v klubu Fabric

V pátek drum’n’bass, v sobotu progressive a psytrance. Klub oblečený do mappingu a dechberoucích 3D dekorací – tak vypadá každoroční společná narozeninová oslava majitele ostravského Fabricu, zakladatele Dvoiky.Troiky a všech dalších Vodnářů. Letos, 15. - 16. února, budou hlavními gratulanty Ed Rush a Para Halu a Caveman. Co děláte tenhle víkend?

 

Na tuto akci se mnozí těší celý rok a pokud by měli vytáhnout taneční tenisky jen na jeden letošní večer (vlastně dva), bylo by to právě sem. Celý Aquarius víkend je totiž velmi specifický – atmosféra přátelská jak v devadesátkách a koncept originální a kreativní. Pokud zvládáte jen jeden hudební žánr, vyberte si svůj den, jinak doporučujeme dobře rozložit síly a zažít celovíkendové dobrodružství. Stojí to za to.

Ed Rush


"
Letos jsem si nadělil cestu časem do roku 2001, na legendární Shadowbox. Ve Fabricu to byla vůbec první drum´n´bass párty s velkým zahraničním jménem, která nakopla zdejší scénu a nastartovala strašně moc dobrých věcí. Hrál na ní samozřejmě Ed Rush, ale nejen - páteční drum´n´bassový line-up je s tím tehdejším úplně totožný. Jen to, že je mezi těmi akcemi rozdíl 18 let, nechápu. Strašně to letí," říká jeden z hlavních oslavenců Filip Záruba aka Sub.d.visionz aka hlava legendární ostravské crew Dvoika.Troika. V pátek si tak s Ed Rushem ve Fabricu zahrají ještě Koogi, Fatalerr, Inspiral X62, Yadel i samotný Sub.d.visionz.

Sub.d.visionz


Sobotní noc pojede v rytmu progessive a psytrance a i její line-up slibuje spoustu nevšedních zážitků. Kromě světoznámých producentů Para Hala a Cavemana vystoupí na dvou pódiích DJové z Polska, Ukrajiny, Slovenska a samozřejmě z Čech, tedy Havaya, Ejczka, Robas, Pluturnik, Ian Blond, Starf, Petrix, Ixtremist, Elien, Nokoklaus, Psyla a Styropian.

Neil Gibson


Aquarius ale není jen o kvalitní hudbě, velký důraz klade i na dekorace, plátna, projekce a výzdobu klubu. "Line-up a booking umělců ladíme dohromady s partou, která pořádá psychedelický artový a hudební festival Ufo Bufo a má tak výborné kontakty a přehled o novinkách na scéně. Tento rok jsme do Ostravy pozvali například Dimorphic, který bude kromě dalších prací vystavovat kompletní kolekci obrazů z úžasného cyklu Zodiac. Dalším vzácným hostem bude světoznámý tvůrce plastických UV pláten a dekorací z Kanady Neil Gibson Creations. A těším se i na projekt Decodethecode z polského Krakova - kombinuje futuristický UV aktivní string art a technologii videomappingu. Byť sám tvořím hlavně drum´n´bass, mám kombinaci tranceové hudby a psychedelického umění moc rád," vysvětluje Filip, který se ostatně vizuálnímu umění také věnuje (jeho film Bufo Alvarius – The Underground Secret možná znáte) a i jeho práci v prostoru Fabricu najdete.

Aquarius


Aby návštěvníci mohli celý zážitek posunout do další dimenze, budou jim k dispozici 3D brýle. 

Vstupné je 250,- Kč v předprodeji a 300,- Kč na místě. Všichni Vodnáři to mají na místě jen za 150,- Kč.

Více info na www.fabric.cz a na FB eventech:

https://www.facebook.com/events/2255843077793685/

https://www.facebook.com/events/2401345189890555/

Tak o víkendu ve Fabricu!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016