PARTYINFO

 

CLAPTONE PRESENTS THE MASQUERADE: GUESTS FORMAT:B

Datum konání:
08.02.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Claptone (DE), Format:B (DE)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 23:00, vstup: 590,- Kč + poplatky GoOut.net, NoD: 620,- Kč

 
 
Claptone přiveze mysteriózní The Masquerade show

Je to jedno stvoření, nebo je jich více? Jediná je pouze jistota, že se blíží vaše další setkání. Bude to noc, kdy iluze pohltí realitu, čas se natáhne jak na Dalího plátně. Sál s balkóny ovládne stín a hlavní roli převezmou zlaté masky, masky skrývající tváře, ale i předsudky venkovního světa. Zde obavy nepatří, zde jsme anonymní, ale nikdy ne sami. Ze tmy zasvítí maska skrytá pod kloboukem, teatrální pohyby rukavic rozvíří vzduch v sále. Ticho skončilo. Tuto noc ovládne jeden fenomén - Claptone a jeho The Masquerade show. Kde jinde než v kulisách art decového kina, mezi stěnami Roxy.

 

Připravte se na velkolepý návrat ojedinělého hudebního zjevení. Claptone přiváží svou proslulou The Masquerade show. Praha se tak hodlá zařadit mezi světové metropole, které měly tu čest hostit mysteriozní audiovizuální show plnou soulful deep house music.

Claptone
 
Hosty si vybírá Claptone sám a pro Prahu padla volba na německou dvojici Format:B, která si střihla svou pražskou premiéru minulý rok jako jeden z headlinerů Sensation.

The Masquerade
Předprodej na The Masquerade začal ve čtvrtek 6. prosince přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24 hodin, poté i v ostatních předprodejích.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016