PARTYINFO

 

REPUBLIC ARTISTS W/ AGENT! (DE) & RA CREW

Datum konání:
08.12.2018 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Agent! (Get Physical / Cocoon / Desolat, DE), Kirill Astra (Wildt), Lillou, Thomas Tesla (Republic Artists), Baluca b2b Raul Young (Ilegal Control, HU), Ly Sas (Variance, DE), Jan Cihal, Sta
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 22:00, vstup: do 23:00 100,- Kč, od 23:00 150,- Kč, od 01:00 200,- Kč

 
 
Republic Artists již tuto sobotu v Chapeau Rouge

V sobotu 8. prosince londýnský kolektiv Republic Artists ozvučí všechna tři patra pražského klubu Chapeau Rouge.

 

Na house patro se vrací berlínský Agent, který vystoupil za svou dvacetiletou kariéru v mnoha respektovaných klubech a festivalech v rodné vlasti. Jeho typický zvuk zazněl ve frankfurtském Cocoonu, berlínském Tresoru nebo na Love Parade. Má za sebou stovky zahraničních vystoupení, například v londýnském Fabricu a Eggu, klubu Womb v Tokiu nebo na festivalech Off Sonar a Burning Man. Jeho tracky vyšly na labelech zvučných jmen: Get Physical, Cocoon, Desolat, Moon Harbour nebo Fabric. Sekundovat mu budou Kirill Astra a Lillou.

Techno stage bude pod taktovkou Thomase Tesly, šéfa Republic Artists! Thomas vystupoval v mnoha londýnských klubech, namátkou Crucifix Lane, Steelyard, Fire, Lightbox nebo Egg, ale také v berlínských klubech Tresor, Golden Gate, Suicide Circus, španělské Amnesii a na dalších místech po celé Evropě. Jeho produkci najdete na Tanztone, Wasabi Generals, Nightphunk nebo Republic Artists Records, kde vyšel jeho remix tracku "Mind Meld 2" od Nikoly Galy. Na techno patře rovněž vystoupí gruzínská slečna Ly Sas a hosté z Budapešti Baluca a Raul Young.

Bar budou mít celou noc pod kontrolou Sta a Jan Cihal. Očekávejte pestrou selekci napříč žánry: minimal, house, disco, vinyl only!

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016