PARTYINFO

 

DRUMY & NEDRUMY

Datum konání:
02.11.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Punto
DJs:
Delroy (Diablo Recorings), Promenade (BNC Express), Stuart (Shadowbox), Stanjah (Liquid Drum and Bass)
Popis:

vstup: zdarma

 
 
Páteční Drumy & Nedrumy v italských barvách

Klubová sezona se rozjíždí na plné obrátky a pražská partička Drumy i Nedrumy si při této příležitosti pro své fanoušky přichystala speciální edici své pravidelné klubové noci. Ve smíchovském Puntu to v pátek 2. listopadu ožije v rytmech zlomených beatů, přesněji pak liquid funku, soulful, deep drumandbassu a jungle music.

 

Kromě dvou zástupců partičky Drumy i Nedrumy, kterou nyní zastoupí dvojka Stanjah a Stuart, se můžete těšit na dvojici hostů ze slunné Itálie. I když oba v současné době žijí v naší stověžaté metropoli, tak oba patří k matadorům zlomené scény. Prvním z nich je legenda a zakladatel italské drumandbassové scény Delroy. Ten se mimo DJingu také věnuje vlastní produkci a za léta svého působení na scéně si zahrál po boku jmen, jako jsou Goldie, Marcus Intalex a řada dalších velkých jmen.

Druhým je pak DJ Promenade, který kromě svého dlouholetého působení na scéně vede i vlastní label s názvem BNC Express, kde vydává nejen vlastní hudbu, ale také pravidelně objevuje nové talenty. Oba výše zmínění ve svých setech propojují příjemné atmosférické skladby liquid a soulful drumandbassu spolu s tvrdším deepem a hutným junglem.

Takže si to pojďme shrnout! Dvě zásadní postavy italské D´n´B scény, které u nás na párty s volným vstupem jen tak neuslyšíte, spolu s dvojicí DJs, kteří jsou již po léta členy předních českých drumandbassových uskupení Liquid DnB Crew a Shadowbox. Takže plán na první listopadový pátek by měl být všem, kdo se považují za fanoušky kvalitních zlomených beatů, více než jasný!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016