PARTYINFO

 

ACIDELIKA ROOM

Datum konání:
06.10.2018 - sobota
Místo konání:
Praha - Ankali
DJs:
DeFeKT (Dublin), Ghándí, Redcliff, Spord, Jarda Dušek (Acidelika)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 22:00

 
 
Pořad Acidelika Radia 1 oslaví 10 let vysílání

Ano, je to tak. Na začátku října 2008 se poprvé éterem Radia 1 rozezněla dnes už známá znělka pořadu Acidelika. Členové sound systemu Spiritual a moderátor Jarda Dušek tak spustili pravidelné vysílání představující novou i starší a převážně taneční elektronickou hudbu v živě mixovaných DJ setech. O tři roky později z tohoto pořadu vzešel koncept letního festivalu a klubových parties se zahraničními hosty, kteří v ČR ještě nikdy nevystoupili.

 

Projekt Acidelika tak poprvé českému publiku představil světové producenty, jako jsou: Neil Landstrumm, Radioactive Man, Dapayk, Troy Pierce, Ark, Jerome Hill, Paul Birken, Franklin De Costa, Tobias Schmidt, Anklepants a dalších zhruba 25 umělců.

Acidelika
 
Nyní vás zveme do pražského podniku Ankali, kde 6. října proběhne párty Acidelika Room spojená s oslavou desátých narozenin vysílání na Radiu 1. K této příležitosti Acidelika poprvé přiváží dalšího výborného DJe a producenta. Je jím irský rodák DeFeKT, který ve svých DJ setech kombinuje poctivé a rázné electro s technem. Za Acideliku a Spiritual Sound System vystoupí známá DJská sestava, kterou netřeba představovat.

Přijďte se pobavit a tancem oslavit jednu dekádu vysílání "kyselé hodinky" na Radiu 1.
 
Připomínáme, že pořad Acidelika vysílá Radio 1 každý druhý čtvrtek od 23:00.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016