PARTYINFO

 

MOON:SHERRY VOL.18

Datum konání:
07.09.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Akropolis (divadelní bar)
DJs:
Ramel (Prago Union DJ set), Badrick, Confusion
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 80,- Kč
 
 
18. díl párty MoOn: Sherry již tento pátek

Léto pomalu končí, žádné zásadní festivaly už se konat nebudou a nám tedy nezbývá nic jiného, než se pomalu připravit na novou klubovou sezonu. A tu na Žižkově otevírá již 18. pokračování pravidelného mejdanu MoOn:Sherry v Paláci Akropolis.

 

Tým z Vychytane.cz DJs CRW si pro vás znovu chystá nálož výběrové hudby a precizních DJs, kteří zastupují mnoho hudebních stylů. Od Black music, Soulu a Funku, přes House a Techno, až po D´n´B. A 7.9. to samozřejmě nebude jiné. Dvě stage, několik hudebních stylů, 7 DJs, 2 hudebníci, projekce a jedinečné kouzlo undergroundových prostor Paláce Akropolis.

4become1

Na Sherry stage se představí v DJ setu Ramel z Prago Union, který bude zastupovat právě Black music a podobné houpavé rytmy. Na něj navážou nejnovější členové Vychytane.cz DJs CRW se svým Liquidem a Neurofunkem, mladí a talentovaní DJs Badrick a HeckMoney (ex Confusion). Ti se postarají o program až do ranních hodin.

Dudu Morais
Na MoOn stage bude naopak vše rovné. House music v mnoha podobách v čele se členy CRW. Slater, respektovaná postava pražské elektronické scény, zakladatel Tribal Vision Records a DJ se skvělou selekcí, vystoupí jako vždy v doprovodu stejně precizního hudebníka se saxofonem, kterým je Filip Markes. Brazilský perkusový guru, jeden z nejuniverzálnějších bubeníků, kterého aktuálně pražská scéna má, Dudu Morais, vystoupí opět v doprovodu DJe 4BeCome1. Tahle dvojka je neskutečně sehraná a jejich vystoupení je show se vším všudy. DJ live projekty doplní dvojice DJs, kterými jsou především DJ Kanhäuser, rezident Pekelného baru a host mnoha vyhlášených akcí, kde supportuje jména světového formátu. Jeho Deep Minimal si opravdu nenechte ujít. Posledním hostem bude naprostý nováček naší scény, mladý a nadějný student DJské školy Musartedo DJ Manuel Garcia, který bude v Akropoli hrát poprvé a my věříme, že si premiéru před skvělým publikem, které v Akropolis pokaždé je, náležitě užije.

Začátek akce je, jak je již zvykem, ve 22:00 a končit budeme hodně pozdě nad ránem. Protože klubovka se každý rok začíná jen jednou, tak si to přijďte s námi všichni pořádně užít. Letos se máme na co těšit!

Weblinks:

http://palacakropolis.cz/
http://www.4become1.cz
https://www.facebook.com/vychytanedjsofficial/
https://www.facebook.com/slaterurbanlegends/

FB událost

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016