PARTYINFO

 

CULTURAL REGGAE VIBEZ

Datum konání:
21.06.2018 - 23.06.2018
Místo konání:
Hořice - lom U Josefa
DJs:
Bulwa, Soda
Live:
Mesajah & I Grades (PL), Nãnci & Phoebe (UK), Missah & Weedo The Show (FR), Manudigital (FR), Rocky Leon (A), Kambo Don a.k.a Raggamuffin Whiteman (B), Pokyman & Lukie FWD (SK), Jam Vibez & Mademoiselle (PL), Splendid Sound (PL), Mr. Cocoman & Solid Vibes, Philip T.B.C feat. Lifesize MC (UK), Larika, Rastafidli Orkestra, Vůdůkrů, Bechy, Ganja band Ivana Štráfka, Raggaultras, Energy of Dub, Coltcha United, King Sound Steppaz, Concrete Safari, Peeni Walli, Nuff´n´Ruff Reggae Rulers, Mighty Souljahs, Natty Youth Sound, Mike 34, Hundread
Popis:
vstup: předprodej: 650,- Kč + poplatky, na místě: 900,- Kč
 
 
Cultural Reggae Vibez již posedmnácté

Třídenní open air festival uprostřed přírody láká jako každý rok na spoustu kvalitní hudby od reggae, ska, dancehall až po drumandbass nebo raggajungle. Místo činu se nezměnilo! Potkáme se v lomu U sv. Josefa v Hořicích v Podkrkonoší. Na dvou pódiích se představí celá řada DJů a kapel z různých koutů Evropy.

 

Silné zastoupení budou mít naši sousedi z Polska, kde sklízí velké úspěchy zpěvák Mesajah. Vlastím jménem Manuel Rengifo Diaz začínal s kapelou Natural Dread Killaz, která už v minulosti na našem festivalu vystoupila. Jeho otec pochází z Peru a matka z Polska. Na svém kontě má celkem čtyři alba a několik úspěšných hitů. V Hořicích vystoupí s dívčím doprovodem I Grades, které za sebou má spolupráce se jmény, jako je např. Sizzla. Dalšími polskými zástupci budou Jam Vibez se zpěvačkou Mademoiselle Carmel a Splendid Sound, které jste už na našem festivalu mohli také slyšet. Hodně bude slyšet i francouzština. Tu budou reprezentovat Missah & Weedo a jejich nezaměnitelný raggamuffin v sound systemovém podání. Strhující elektrizující show z Francie přiveze vycházející star Manudigital. Ten spolupracuje s celou řadou legendárních jmen z reggae scény. Je známý především svými digitálními remixy.

Cultural Reggae Vibez

Z britských ostrovů přiletí část legendárních Congo Natty Family, které budou zastupovat Nãnci & Phoebe s jejich dvorním DJem Wu-lu. Těšit se můžeme na energickou show plnou lámaných beatů. Po pěti letech se do lomu vrací oblíbenec zdejšího publika Rocky Leon, který pochází se San Franciska, ale žije v Rakousku. Jeho live show obsahuje prvky různých hudebních stylů od reggae přes folk až po rychlejší rytmy. Tvrdší styly bude reprezentovat legendární DJ a producent z Belgie Kambo Don a.k.a Raggamuffin Whiteman nebo domácí Philip T.B.C. s Lifesize MC. Filip minulý rok vydal přelomové album "Indian Beatology", které vzniklo z materiálu, který nasbíral na cestách po Indii. Dokument z jeho cesty bude promítán na festivalu.

Ze Slovenska přijedou Pokyman & Lukie FWD backed by Simple Sample, jež můžete znát z úspěšné kapely Medial Banana. Z českých kapel se představí Mr. Cocoman & Solid Vibes, Larika, Rastafidli Orkestra, Vůdůkrů, Bechy, Ganja band Ivana Štráfka a další. Soundsystemovou kulturu budou tradičně reprezentovat Raggaultras se svým supportem. Dalšími soundsystemy budou Energy of Dub, Coltcha United, King Sound Steppaz, Concrete Safari, Peeni Walli, Nuff  ́n ́Ruff Reggae Rulers, Natty Youth Sound, nebo Mighty Souljahs.

Stejně jako roky minulé začínáme i letos už ve čtvrtek na Soundsystemové stage. V pátek odpoledne pak začne program na Hlavní stage. Sobotní den bude patřit tradičně workshopům a malým dětem, pro které bude připravený program v dětském koutku. Po loňských pozitivních reakcích zůstanou brány festivalu až do 18:00 otevřené pro širokou veřejnost zdarma. Tak neváhejte a dorazte!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016