PARTYINFO

 

DEFECTED CROATIA 2018

Datum konání:
09.08.2018 - 14.08.2018
Místo konání:
zahraničí (HR)
DJs:
Masters At Work, Dimitri From Paris, Basement Jaxx, CamelPhat, Claptone, Dennis Ferrer, Derrick Carter, Honey Dijon, Nightmares on Wax, Roger Sanchez, Todd Terry, Angelo Ferreri, Black Motion, Brian Tappert, Copyright, Dan Shake, DJ Boring, DJ Gregory, Fred Everything, Hot Toddy, Human Movement, Jamie 3:26, Kristen Knight, Riva Starr, Scott Diaz, Sophie Lloyd, Soul Clap, Aston Martinez, John Julius Knight, Katie Goodman, Sef Kombo
Live:
Crazy P, Lorenz Rhode
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 11:30, vstup: www.defected.com/croatia/tickets.html The Garden Tisno, Petrića Glava 34, 22240, Tisno, Chorvatsko
 
 
Defected Croatia bude i letos ve velkém stylu

Léto se nám fajn počáskem začíná pěkně ozývat a tak bychom vás rádi upozornili na jednu z úžasných prázdninových festivalových akcí! A věřte, že ne jen tak ledajakou. Od 9. do 14.8. si totiž na jednom z nejpůvabnějších přímořských míst dají opět dostaveníčko house maniaci z celé Evropy, aby si tak užili fantastický týden třetího ročníku festivalu Defected Croatia!

 

Mezi Zadarem a Splitem, v kouzelném starobylém městečku Tisno, se v areálu Garden rozprostře festivalový park obklopený piniovým hájem, olivovníky a samozřejmě i pláží s vlnami Jaderského moře. Jeden z nejslavnějších hudebních labelů, Defected, chystá i tentokrát ta nejzvučnější DJská jména, která zde vystoupí na Beach, Main a Olive Grove stage a navíc i na mnoha Boat parties a každodenním afteru na otevřené scéně klubu Barbarella. Z neuvěřitelně lákavého line-upu jmenujme alespoň vystoupení slavných Basement Jaxx a Dimitri from Paris, současných hvězd Claptone, The Shapeshifters a Purple Disco Machine, největší house klasiky Masters At Work či legendy taneční hudby, jakými jsou Roger Sanchez, Dennis Ferrer nebo Crazy P.

Defected Croatia

V areálu The Garden Resort naleznete mnoho stánků s občerstvením, plážové bary, zahradní restauraci a také širokou škálu možností ubytování od apartmánů přímo na místě až po kemping. Pokud včas zarezervujete, dostatek penzionů či ubytování v soukromí naleznete i ve městě.

Defected Croatia

Defected Croatia je více než hudební festival, je to parádní dovolená sama o sobě. Takže všem, kdož milují house music a navíc i slunce a moře, doporučujeme tuhle letní selanku v nádherné přírodě, s luxusní hudbou, nejlepšími DJs a na rozdíl od většiny fesťáků i s neuvěřitelně přátelskou, a jak říkají sami Defected, takřka rodinnou atmosférou!

Předběžný line-up:

Defected Croatia

Info a vstupenky zde.

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Defected Croatia 2018 od DJe Funa
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016