PARTYINFO

 

DUBFIRE & MAHONY

Datum konání:
27.09.2018 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Dubfire, Mahony, K Sandra, Hory_Doly
2nd stage: Arturo Legorreta & Alan T
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 23:00, vstup: předprodej: 480,- Kč + poplatky GoOut: https://goout.net/cs/listky/dubfire+support-mahony/hskc/, NoD 490,- Kč, 500,- Kč na místě

Line-up:
23:00 - 24:00 K Sandra
00:00 - 01:00 Hory_Doly
01:00 - 02:30 Mahony
02:30 - 06:00 Dubfire (exclusive long set)

2nd stage: Arturo Legorreta & Alan T
 
 
Dubfire dnes zahraje exkluzivní dlouhý set
Matador elektroniky Dubfire vystoupí v září v Roxy

Roxy ohlašuje první velké jméno podzimní klubové sezóny. Na konci září přijede iránský rodák, půlka legendárních Deep Dish, držitel Grammy a především technologický inovátor a hudební revolucionář - Dubfire. Více než 25 úspěšných let na undergroundové i komerční elektronické scéně vyneslo Dubfira mezi nejuznávanější a zárověň i nejkontroverznější umělce. Na konci září budete mít příležitost odhalit, proč je tomu tak. Na vlastní přání s ním vystoupí rumunský DJ a producent Mahony. Předprodej začal 17. dubna přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24 hodin.

 

Málokomu se podaří stát se nejdříve globální hvězdou a poté získat velký respekt i na undergroundové scéně tak, jako právě Ali Shiraziniovi aka Dubfirovi v posledních 27 letech. Nesmrtelnost si získal spolupráci se svým kamarádem Sharamem v projektu Deep Dish. Po velkém komerčním úspěchu doprovázeném mnoha oceněními vč. Grammy se každý vydali svou cestou a Dubfire se rovnou vrhl do vln minimal techna. Přelomovým byl pro něj rok 2007, kdy založil label SCI + TECH, který si dal za cíl spojit nejnovější hudební technologie a progresivní přístup k elektronice, která je pro něj typická.

Dubfire

Legendárními jsou tracky jako "Roadkill", spolupráce s Oliverem Huntemannem nebo Richie Hawtinem stejně jako společná produkce s Underworld na albu "Barking", to vše usadilo Dubfire na trůn mezi titány techna a minimalu. Sám Dubfire nesnáší přešlapování na místě a v roce 2014 posunul svá live vystoupení o kus dál s projektem Dubfire live Hybrid, které každý rok piluje, stejně jako svá DJská vystoupení. Jedno si chystá i na konec září do ROXY.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce Dubfire & Mahony @ Roxy od čéši
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016