PARTYINFO

 

MAJESTIC CIRCUS VOL. 11

Datum konání:
06.04.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Akropolis (malá scéna)
DJs:
Josef Sedloň, Myclick aka DJ Face, Blofeld
Popis:
start: 22:00, vstup: 60,- Kč / dívky do půlnoci zdarma
Line-up:
22:00 - 00:30 Face aka Myclick
00:30 - 02:30 Josef Sedloň
02:30 - 05:00 Blofeld
 
 
11. edice párty Majestic Circus již tento pátek

V pátek 6. dubna se koná 11. edice akce Majestic Circus. Co si myslíš o téhle akci? Neboj se ji poznat. Na tomto večírku vás tradičně čekají dvě podia s rozmanitým hudebním rozsahem.

 

První stage bude ve znamení různých podob rovných beatů, především deep house, house a tech-house. Headlinerem této edice je každý DJ zde vystupující. Zahrají rezidenti akce Akrom a Gnetko z Bulharska. Dále je pozvána pražská legenda z Alien Circus Bazooka Joe a čtveřici doplní underground matador Da Moon.

Druhá stage bude hudebně pestrá a dalo by se říci, že i naplněná jistou esenciální hudební inteligencí. Co to znamená? Znamená to, že zde vystoupí DJ Face aka Myclick, který již více než 20 let brázdí vody naší hudební scény. Dále bude pokračovat jeho dobrý kamarád, taktéž hudební matador a moderátor Radia 1 Josef Sedloň. Druhou stage uzavře hudební "mládě" (v porovnání s předchozími pány) DJ Blofeld. Nicméně, jeho mladší věk rozhodně neubírá na kvalitě jeho D´n´B setů. Pokud nevěříte, přijďte se přesvědčit do našeho šapitó.

Navíc můžete očekávat doprovodný program v podobě tradiční světelné žonglérské show v režii slovenského Ambidextera z Tribo Fuego. Je jistě na co se těšit a jste srdečně zváni.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016