PARTYINFO

 

WE ALL 20

Datum konání:
17.02.2018 - sobota
Místo konání:
Praha - 2.patro
DJs:
Akvamen, Robot, Orion
Popis:
start: 22:00
 
 
Orion to v sobotu rozbalí na mejdanu We All

V sobotu 17. února to v Klubovně 2. Patro bude vřít ještě víc než obvykle. Odehraje se tu totiž jubilejní 20. vydání oblíbené klubové noci We All. O tom, že to bude opravdu nezapomenutelný mejdan, svědčí už jen výběr hvězdného hosta. V roli gratulanta se představí legendární DJ Orion!

 

Párty We All se jako vždy odehraje pod taktovkou rezidentních DJs Akvamen a Robot. Ti si svými nadupanými sety tradičně podmaní všechny přítomné. O to, aby se jednalo opravdu o nezapomenutelnou noc, se postará i král všech mejdanů DJ Orion, který v roli hvězdného hosta předvede svoji nezapomenutelnou show. Už teď je jasné, že to bude opravdu jízda ve velkém stylu!

Celá noc se ponese i na vlnách ledově namraženého Jägermeisteru, který bude k mání za speciálně nastavené ceny. Prvních 150 příchozích navíc dostane i welcome drink zdarma od krásek z týmu Jäger Beets. Kombinace kvalitní hudby, lahodných drinků, příjemného prostředí a autentické We All atmosféry zaručuje, že půjde o jeden z nejzásadnějších mejdanů zimní klubové sezony.

Zahoďte všechny starosti za hlavu a vyrazte se v sobotu 17. února odreagovat na 20. vydání mejdanu We All do Klubovny 2. Patro. Akce jako vždy startuje ve 22:00. Nepřestávejte lovit ty nejlepší párty zážitky!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016