PARTYINFO

 

SENSATION PRAGUE 2018

Datum konání:
23.06.2018 - sobota
Místo konání:
Praha - O2 Arena
DJs:
Ferreck Dawn, Franky Rizardo, Mr. White, Dirty South, Kevin Saunderson, Format:B, Dosem
Live:
MC Gee
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:30, vstup: www.sensation.com a www.ticketportal.cz
 
 
Sensation Praha odhaluje line-up

Velkolepý návrat Sensation do Prahy se nezadržitelně blíží a my vám tímto s potěšením představujeme line-up pro evropskou premiéru zbrusu nové show Sensation Rise.

 

Sensation RISE ztělesňuje znamení svobody a znovuzrození, které vám otevře mysl a přivede vás do vyššího stavu vědomí. Jejím poselstvím je osvobodit se od starostí a svazujících hranic každodenního života, hodit vše za hlavu, povznést se nad vlastní já, až do bezprostřední euforie. Společně budeme spojeni ve světle bílých barev, synchronizujeme naše srdce v rytmu hudby pod taktovkou špičkových zahraničních umělců a naladíme se na zcela ojedinělý dobrodružný zážitek. Sensation RISE přináší do Prahy zcela unikátní line-up předních undergroundových house, tech-house a techno umělců, kteří převezmou taktovku nad pražskou O2 Arenou v sobotu 23. června 2018 až do brzkých ranních hodin.

Sensation Prague

Ferreck Dawn

Freek Coppens aka Ferreck Dawn je holandský DJ a producent, působící již 16 let na scéně. Jeho produkce je vydávána na známých undergroundových labelech, jako jsou Defected, Toolroom, Relief a Kittball Records. Je považován za jednu z nejrychleji rostoucích tech-house hvězd.

Franky Rizardo

Holandský DJ a producent Franky Rizardo je dalším z nové vlny progresivních tech-house umělců. V roce 2015 založil vlastní label, kde podporuje umělce zejména z holandské undergroundové scény.

Sensation Prague

Mr. White

Nebyla by to ta pravá Sensation bez legendárního Mr. White. Tento rezidentní DJ je nedílným prvkem mozaiky každé show, kterou Sensation přináší. V Praze rozhoupe tisíce lidí na vlnách jeho energického tech-house.

Dirty South

Až z Austrálie k nám zavítá dvakrát na cenu Grammy nominovaný producent a DJ Dirty South. Letos představil své velice očekávané tech-house laděné album "XV", které se výrazně liší od jeho předešlé produkce.

Kevin Saunderson

Americký producent a DJ Kevin Saunderson je skutečnou žijící legendou, která v posledních třech desetiletích formovala tvář elektronické hudby. Je považován za jednoho ze zakladatelů detroitského techna.

Sensation Prague

Format:B

Franziskus Sell a Jakob Hildebrand tvořící duo Format:B, stojí v popředí německé techno scény. Ovládají taneční parkety se zvukem zvaným MotorFunk. Jejich společná láska k hudbě je vedla k vytvoření vlastního labelu Formatik Records, který je momentálně jedním z nejvýraznějších na poli elektronické hudby.

Dosem

Marc Dosem patří mezi producenty, kteří nejzásadněji ovlivnili španělskou techno undergroundovou scénu. Připravte se na pořádné techno v podání tohoto španělského matadora.

MC Gee

Legenda, která je v posledních 11 letech známa především jako "Hlas Sensation". MC Gee je bezpochyby jedním z nejvýznamnějších MCs v elektronické taneční hudbě. S nadšením nás provede celým večerem, který promění v nezapomenutelný zážitek.

 

Vstupenky na Sensation Praha jsou k dispozici na www.sensation.com a www.ticketportal.cz. Na akci je umožněn vstup pouze v bílém oblečení! Minimální věk: 18 let. Vstup možný od 20:30.


Sensation Rise
23.6. 2018
O2 Arena Prague
www.sensation.com
www.unitedmusic.cz

 
Sensation se v červnu vrací do O2 Areny s novou show

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016