PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
25.01.2018 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face, Daniel George, St. Jakob
Info:
http://www.bukanyr.cz
Popis:
start: 22:00, vstup: zdarma
 
 
Multižánrový Unplugged ve čtvrtek na Bukanýru

Tak jak? I přesto, že nám všem teď zalézá zima až nepříjemně za kompletní dvacítku nehtů, a na čtyřicetistupňová vedra můžeme jen tak posmutněle vzpomínat, věřte, nebo ne, v Praze je stále blaze! Pořád zde totiž platí ono důvěrně známé heslo – jaké si to uděláš, takové to máš! Před oblíbeným pobytem v horském prostředí musí samozřejmě naše matička stověžatá nutně své věže potupně sklonit, ale pokud víte, kam v naší metropoli vytáhnout paty, abyste obdrželi tolik důležitou energetickou porci kulturního vyžití, pak si tady rozhodně nemůžeme stěžovat... V tomhle ohledu hory prohrávají na celé čáře, a diskotéky, tak ty se prosím pěkně nepočítají! Skutečné kluby na úrovni tu potkáte na každém rohu a to dokonce i u té čarokrásné Vltavy, která stále ne a ne zamrznout... Na House boatu U Bukanýra pod Štefánikovým mostem to začíná žít každý čtvrtek a ten čtvrtý v měsíci zde má již dobrých deset let pro odvážné hráče rezervovaný párty Unplugged. Co se zde bude dít 25. ledna LP 2018 a jaké trio se u mixážního pultu značky Rodec představí tentokrát?

 

Nepsané pravidlo zahájit tento večírek přesně ve 22:00 má již od nepaměti rezident tohoto mejdanu DJ Face a hojně ho využívá... Multižánrový DJ zde pokaždé svůj dvouhodinový příběh poskládá z nejrůznějších hudebních škatulek a nechá se přitom vést aktuální náladou na tomto párty škuneru. Čekejte tedy down tempo, jazz, deep house, nu disco, funky, ale i acid a techno. Všechno záleží na tom, zda byl Ježíšek dochvilný a všechny ty nové černé kotouče v pořádku a bez škrábanců doručil pod jeden konkrétní vánoční stromeček! Povedlo se?! O půlnoci si vás vezmou do parády hned dva zástupci velmi pracovité Good Vibes crew, která loni opravdu excelovala, a pražským party people servírovala jedno zvučné jméno za druhým bez ohledu na styl, v němž se pozvaní interpreti právě pohybují. A právě o tom bude také jejich osobní hudební příběh... Daniel George a St. Jakob černočerné, barevné i průhledné placky všech možných rozměrů sbírají už nějaký ten pátek i sobotu, a je přitom úplně jedno, zda byla skladba napsána už v devadesátkách, má africkou rytmiku, jednalo se o pouhý experiment, nebo zda září diskem na všechny světové strany. Hudba je přeci jen dobrá, nebo špatná, a proč hrát zrovna tu špatnou, že? Čekejte tedy tzv. “selektorský čtyřhodinový set“, a ten kdo prahne po nejrůznějších raritách, tak ten si zde přijde vyloženě na své...


Pokud jste se už zase o Vánocích troufale přejídali zcela bez kontroly i bez uzardění, pak holt musíte na rozdíl od ostatních tancovat i ve čtvrtek... Ten čtvrtý lednový vypadá velmi slibně se spoustou elektronických subžánrů pod jednou bukanýrskou střechou. Využijte této příležitosti k povyražení uprostřed týdne, a pokud na ty tanečky vážně nejste, pak se klidně přijďte jen tak pochlubit s novým svetrem se sobem. I to se počítá! Vhod vám v těchto třeskutých mrazech zajisté přijde také zdejší bohatá nabídka na baru a my tři se na vás těšíme už teď!             

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 22. února a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), Vik (Vinyl Kink) a Dash (Duna).

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016