PARTYINFO

 

ANNA (DIYNAMIC, BR) PRESENTED BY TRENYRKARNA.CZ

Datum konání:
02.12.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Anna (Diynamic, Terminal M, BR), Subgate & Tibiza, JB & Flesh, Dave Substance D, Thin & Thick, TGT Project
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: 297,- Kč http://storm-club.cz/Anna_Tickets
 
 
Trenýrkárna.cz s Annou nabídne i doprovodné aktivity a soutěže

Tuto sobotu zavítá do pražského klubu Storm charismatická brazilská producentka Anna ze stáje Diynamic Music. O kvalitní hudební zážitek, který bude dokreslovat domácí support v podobě rezidenta eventu Subgatea, jeho producentského kolegy Tibizy, dvojice JB & Flesh, brněnských zástupců Thin & Thick a dalších, nebude rozhodně nouze. Hlavní partner sobotního eventu Trenýrkárna.cz si pro návštěvníky připravil celou řadu doprovodných aktivit, v rámci kterých mohou získat zajímavé ceny a opravdu královsky se pobavit.

 

Jak jsme již zmínili v úvodu, tuto sobotu ve Stormu bude kromě nabitého hudebního programu pro návštěvníky eventu připravena také speciální Trenýrkárna.cz zone, kde budou moci soutěžit o zajímavé a hodnotné ceny. Pojďme si tedy shrnout, co všechno vás na tomto mejdanu čeká.

Anna

Turnaj ve fotbálku Trenýrkárny.cz:

Zájemci o turnaj ve fotbálku se mohou registrovat do pátku 16:00 na emailu lukas@trenyrkarna.cz a nebo v sobotu přímo v klubu do 22:00. Start turnaje je plánován na 22:30. Soutěžíme o sud piva a 1.000,- Kč voucher na nákup zboží v Trenýrkárna.cz.

Aktivity v Trenýrkárna.cz zone:

2. stage klubu se v sobotu promění v Trenýrkárna.cz zone, kde se budou moci návštěvníci zúčastnit několika doprovodných aktivit. Za úspěšné splnění úkolů čeká na účastníky aktivit na baru a nebo na jednotlivých stanovištích odměna v podobě drinků.

Zahraj si fotbálek proti Wildcats:

Vyzvi dvojici svůdných Wildcats na fotbálek a poraž je v této disciplíně!

Kolo štěstí s Wildcats:

Zatoč kolem štěstí a splň správně svůj úkol.

Poměř síly na boxovacím trenažeru proti Wildcats:

Poměř svoje síly s Wildcats a ukaž, jakou máš sílu. Top BoxBorec vyhraje boxerské rukavice a voucher na 500,- Kč, BoxBorka vyhraje 1.000,- Kč voucher.

Obleč trenky Trenýrkárny.cz:

Oblékni si trenky Trenýrkárny.cz v co nejkratším čase.

Výherní tombola Trenýrkárny.cz:

Trenýrkárna.cz si pro návštěvníky eventu připravila také tombolu o zajímavé ceny, v níž vyhrává každý! Lístky do tomboly si mohou návštěvníci pořídit u hostesek u vstupu do hlavního sálu v klubu. Navíc prvních 200 návštěvníků dostane jako pozornost a milý dárek kromě welcome drinku také vouchery na zboží v Trenýrkárna.cz v hodnotě 200,- Kč a 100,- Kč a slevu 50% na akční drink večera (Finlandia Kokos + cola za 46,- Kč). Dále vás čeká speciální stage DJ Trenkyse, který bude sázet jednu hitovku za druhou. Myslíme, že budete opravdu překvapeni, kdo vlastně tento borec je, a že s ním určitě budete chtít mít fotku. No a když už je řeč o fotkách, můžete se také těšit na netradiční TrenkoFotoStěnu v prostorách hlavní stage, u které se můžete nechat zvěčnit jedním z našich šikovných fotografů. Náročnějším návštěvníkům budeme moci nabídnout pobyt na naší nuda pláži, pokud se tam tedy dostanete. :)

Zkrátka tenhle mejdan bude opravdu stát za to, přijďte se sami přesvědčit již tuto sobotu do Stormu!

FB event

 
Brazilská producentka Anna roztančí pražský Storm

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016