PARTYINFO

 

BROOKES BROTHERS (UK) I ORANGE LANE LAUNCH

Datum konání:
26.01.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Brookes Brothers (UK), Danny Byrd (UK) & Fourward (AT), Twisted:Minds
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: předprodej: 290,- Kč + poplatky MY ROXY: http://bit.ly/myroxyapp, GoOut: http://bit.ly/2hP4rAD, Ticketpro: https://www.ticketpro.cz/hudba/kluby/2233874-brookes-brothers.html, NoD 300,- Kč, na místě 350,- Kč
Line-up:
23:00 – 01:00 Twisted:Minds
00:00 - 01:30 Danny Byrd
01:30 - 03:00 Brookes Brothers
03:00 - 04:30 Fourward
04:30 - 06:00 Twisted:Minds
 
 
Brookes Brothers, Danny Byrd a Fourward již dnes v Roxy
Masivní D´n´B line-up otevře v Roxy novou sezonu

Všechny "D´n´B headz" čeká masivní line-up na začátek sezony! Do Prahy se vrací nejznámější drum&bassová bratrská dvojice Phil a Dan Brookesovi a tentokrát s sebou vezou i nedávno vydané album "Orange Lane". Na Roxy ale nebudou sami! K sobě si pozvali i speciální hosty Danny Byrda a Fourward. Tyto tři projekty si vezmou na starosti celý večer 26.1. a je jasné, že nás čeká dlouhá noc a drum&bass od A do Z. Prvních 24 hodin jsou vstupenky v prodeji s 10% slevou přes věrnostní program MY ROXY.

 

Snad každý zná londýnskou producentskou dvojici, která míchá funky, soul, ale i disco s příjemnými drum&bassovými linkami. Nekompromisní dance-floorové trháky jako "Tear You Down" nebo "Last Night" z alba The Brookes Brothers z roku 2008 byly jen začátkem jejich kariéry, o čemž svědčí i spolupráce s Dannym Byrdem pod Hospitalem ("Get On It" a "Gold Rush") nebo remixy pro Nero ("Must Be The Feeling") a Chase and Status ("Let Me Go"). Od roku 2013 přešli od Breakbeat Kaos na label Viper Recordings, kde nyní vyšla i jejich nejnovější deska "Orange Line" ("Flashing Lights", "Moving On"), ve které se opět vydávají do multižánrových vod. Do pražské ROXY přivezou společně s ní ale i prvotřídní hosty.

Brookes Brothers

Prvním z nich je britský producent Danny Byrd, se kterým je pojí nejen častá spolupráce (a to i na poslední desce), ale i právě jejich různorodost v pojetí D´n´B. Danny ve své tvorbě zabrousí třeba i do R&B, UK garage nebo house music. Dalším jménem na line-upu večera bude rakouský projekt Fourward, který zastane bezesporu drsnější složku večera. Tato trojitá kombinace značí jediné - 26.1. zažije ROXY neskutečně nadupanou párty, během které vezmou všechny na cestu napříč všemi zákoutími drum&bassu - od melodičtějších a jemnějších poloh až po ty opravdu tvrdé.

FB událost


Brookes Brothers - "Tear You Down"

Brookes Brothers - "Flashing Lights"

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016