PARTYINFO

 

MAGNETIC

Datum konání:
05.05.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - PVA Letňany
DJs:
Kryder, Kura, Jewelz & Sparks, Cesqeaux (Barong Family), Nervo, Blasterjaxx, John Culter
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 19:00, vstup: 790,- Kč (cena se zvýší až na 1.290,- Kč), VIP All Inclusive: 2.500,- Kč (cena se zvýší až na 3.500 Kč) www.ticket61.com
 
 
Blasterjaxx přivezou na Magnetic Festival nové EP Nervo se vrací po čtyřech letech na Magnetic Festival Cesqeaux na květnovém Magnetic Festivalu Kryder přiveze do Prahy to nejlepší ze Sosumi Records Jewelz & Sparks poprvé na Magnetic Festivalu
Portugalec Kura na květnovém Magnetic Festivalu

Nejlepší portugalský producent a DJ vystoupí 5. května 2017 v Praze v rámci další edice Magnetic Festivalu, kam se vrací po roce a půl od své premiéry v ČR.

 

Kariéru začal před 12ti lety v lisabonských klubech a v té době vzhlížel k umělcům jako Martin Solveig, Steve Angello, Laidback Luke nebo Carl Cox. Za posledních šest se vypracoval v kvalitního a velmi žádaného producenta, který pomalu dosahuje slávy svých vzorů nebo s nimi minimálně tvoří společně tracky. Aktuálně má Kura na kontě více jak 40 skladeb, které najdete z větší části na labelech Spinnin´Records, Revealed Recordings a Musical Freedom. V roce 2016 spojil Kura síly se jmény jako Hardwell ("Calavera"), Laidback Luke ("Mad Man"), Tony Junior ("Walk Away") a zároveň vydal i solo skladby "Bounce" a "Tora". Už nyní je jasné, že spolupráce s Hardwellem nebyl poslední společný počin. Začátkem dubna 2017 by totiž měla vyjít další jejich společná produkce.

Kura

Kura – "Blow Out"
Kura – "Graveyard"
Kura – "Tora"
Kura – "Makhor"
Kura – "Namek"
Kura – "Kubano"
Kura & Tony Junior – "King Kong"
Kura & Hardwell – "Calavera"
Kura & Laidback Luke – "Mad Man"
Kura & Tony Junior – "Walk Away"

Vstupenky na Magnetic Festival je možné zakoupit na www.ticket61.com. V prodeji jsou též VIP – All Inclusive vstupenky, které zahrnují vstup na VIP terasy a neomezenou konzumaci všech nápojů po celou noc.

Facebook Event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016