PARTYINFO

 

ROAD TO PRAGUE FLASH FESTIVAL

Datum konání:
27.01.2017 - pátek
Místo konání:
Brno - Sono
DJs:
Shefa, Matamar, Chris Nine, Bon Finix, Sedliv (Audiorockers), Mekki Martin
Live:
Mc Luke S
Info:
http://www.skvelaparty.cz
Popis:
start: 21:30 do 5:30, vstup: 1.vlna: 220,- Kč (v prodeji do 30.11.), 2.vlna: 260,- Kč, 3.vlna: 300,- Kč, na místě: 350,- Kč, VIP: 450,- Kč (na místě 500,- Kč), Skybox VIP: 650,- Kč (na místě 700,- Kč)
 
 
Road To Prague Flash Festival již tento pátek

Do brněnského SONO centra se blíží akce Prague FLASH Festival, za kterou stojí organizátoři prvního evropského Smash The House festivalu a veze s sebou line-up plný toho nejlepšího, co EDM scéna u nás může nabídnout. V rámci Club Tour příhodně nazvané Road To Prague Flash vystoupí 27.1. jedničky na české EDM scéně, kluci z dua Matamar, jež netřeba představovat, Bon Finix, velmi oblíbený pražský DJ, resident dvou zdejších klubů, Sedliv, polovina z dua Audiorockers, a další populární DJs, kteří rozezní nejmodernější koncertní síň v ČR osazenou zvukem K2 od L’acoustics, jež se používá na akcích jako Ultra Music nebo Tomorrowland. V 5:30 akce ovšem nekončí, pokračuje se na oficiální afterparty v klubu Tabarin, kde zahrají kluci Mekki Martin, Lumidee a speciální host Chris Nine.

 

TOP CZ EDM DJe podpoří luxusní prostředí, vizuální videomappingová podívaná od skupiny Visualové a krásné tanečnice z pražského klubu Retro Music Hall. Pro Zlíňáky bude vypraven pártybus, který vyjede v den konání akce ve 20:15 od zlínského Velkého kina a po skončení akce v 5:30 pojede přímo od SONO centra zase zpět.

Road To Prague

Vstupenky a jízdenky do pártybusu je možno zakoupit online na webové adrese pořadatele nebo fyzicky na recepci SONO centra v Brně (Veveří 113, 616 00 Brno-Žabovřesky), zde v prodeji pouze běžné vstupy. V prodeji jsou varianty běžného vstupného, VIP vstupného a SKYBOX VIP obsahující obložený stůl a vodu zdarma.

Veškeré další informace je možno nalézt na FB události nebo na webu pořadatele uvedeného výše.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016