CLANEK

 

Video: Trick or Threat - Pure

Trick or Threat je nový projekt z České republiky, který se svou unikátní audiovizuální show využívá plného potenciálu koncertního pódia či klubu. Trojice producentů těží maximum ze svých zkušeností na poli elektronické hudby, aby vdechli život “nadpozemské bytosti”. Jejich hudba vypráví příběh s neurčitým koncem. Sami se rozhodli vzdát vlastních tváří a proměnit se na pouhé vlastnosti "nadpozemské bytosti", které útočí na základní pudy, se kterými se každý dokáže ztotožnit. Chtíč, apatie a hněv jsou jména, která přijali za svá, aby ze svých vystoupení udělali, jak sami říkají, "divadelní představení".

 

Ve studiu i na pódiu se řídí podle jediného pravidla: "Hranice žánrů vznikly, aby mohly být zbořeny". Kombinují rovný i zlomený beat, DJ set, live act a živé vokály, instrumentální i vokální hudbu, underground i mainstream. V setech uslyšíte prvky EDM, hip-hopu i odskoky do rádiového mainstreamu nebo rockové hudby.

V květnu 2016 vypustili do světa první klip "PURE" ve spolupráci se zpěvačkou Magene, studiem DeepMind a tanečníky Ondřejem "Endrewstyle" Ševcem a Karolínou Křížovou.

Po dlouhých měsících příprav se Trick or Threat poprvé představí již v červnu na pódiu festivalu "THE NIGHT" v Ostravě po boku Sander van Doorna, Juicy M a Vinai.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016