CLANEK

 

Philip T.B.C. vydal první část remixů "Genius Curve EP"

Philip T.B.C. vypustil do světa první část remixů k "Genius Curve EP". Posluchači zde naleznou zajímavou hru s nejrůznějšími samply, zvuky, melodiemi a také nevšední hudební zážitek.

 

Český hudební chameleon Philip T.B.C. vydal v květnu letošního roku hudebně velmi zajímavé EP s názvem "Genius Curve". Objevila se na něm mimo jiné i švédská vokalistka Elsa Esmeralda, kterou můžete znát například ze spolupráce s London Elektricity. Ke skladbě "Genius Curve", v níž se objevuje právě Elsa Esmeralda, byl natočen i velmi povedený videoklip. 




29. října vyšlo remixové EP s názvem "Genius Curve EP RMX vol​.​1", na kterém najdeme 5 remixů skladeb z výše zmíněného EPčka. Posluchač zde nalezne tři remixy od českých producentů, kterými jsou Burian, Real Transported Man a Dleeb, a dva remixy od zahraničních interpretů, mezi které patří kanadský Abstrakt Sonance a producent Kalipo z Berlína. Najdeme zde jedinečné abstraktní a zvukově velmi pestré remixy, které zaujmou skvělou atmosférou, nápaditostí a hrou s všemožnými zvuky. Žánrově si přijdou na své hlavně milovníci žánrů trip hop, downtempo nebo ambient. 

Celé EP si můžete poslechnout na portálu SoundCloud.



"Genius Curve EP RMX vol.1" si můžete zakoupit v digitální podobě na portálu Bandcamp.


stanjah

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016