CLANEK

 

Domácí projekt Chief!Mama vydá debutové album

Už zase nové papuče, do nich slušivé fusekle a na ruce pro změnu rukavice, které stejně už druhý den někde zapomenete?! Rok co rok je to stejné a rok co rok chybí Ježíškovi fantazie čím dál víc... Nevadí. Stáhněte si vánoční dárek sami! Ano, přesně na Štědrý den bude katalog domácího vydavatelství Naked Records o jednu položku bohatší, ten poslední řádek v něm obsadí album s názvem "Lozen" a v rubrice Interpret bude uveden tajemný projekt Chief!Mama.

 

Pravda, i na nás ta předvánoční atmosféra nějak doléhá, budeme na vás tedy hodní, saháme pro klíče a hezky česky si tuto formaci rozklíčujeme. Jako Elektrabel se může on spokojeně ohlédnout za plodným dvanáctiletým obdobím, které přineslo kýžené ovoce pro labely z Itálie, Španělska, Švédska a v neposlední řadě USA. Díky tamní značce Axis si se samotným šéfem Jeffem Millsem před pár lety zahrál i v hudbu tolik milujícím Tokiu! Jako mother@work dělala ona ve stejné době, po účinkování v nejrůznějších rockových kapelách, milou společnost dýdžejům u mixážního pultu, kde přímo za provozu jejich skladby hlasově doplňovala. Nepotkali se u Kolína, ale stylově na Moravě odkud oba pocházejí a vyhlášená brněnská akce NEW NEW!, kde se spolu v roce 2007 představili historicky poprvé a už tehdy s velkým ohlasem publika, jasně ukázala, že toto spojení sil má jednoduše smysl... Následovala další společná vystoupení s podobným přijetím - za všechny můžeme zmínit festivaly Summer Of Love, Shotgun a indoor akci Bass Trap. Slibná kariéra se přímo nabízela, v roce 2008 se však cesty obou náhle rozdělují a vokalistka s charismatickým hlasem se stěhuje do Nizozemí. Naštěstí pro posluchače a fanoušky taneční muziky ne nadlouho a pod novým názvem Chief!Mama zanechávají v již prošlapané cestě daleko hlubší otisky...

Chief!Mama

Debutovým albem "Lozen" si oba plní své sny a konečně zhmotňují materiál, který postupně vypilovávali v prostředí klubů do posledních detailů, nyní i pro potřeby pouhých posluchačů. A proč vlastně "Lozen"?  Je to jednoduché... Za všechno mohou Apačové! Lozen byla sestrou Victoria, zkušená válečnice a věštkyně - silná jako muž, velmi statečná a vynikající ve strategii. Stejnojmenné album strategicky cílí také na rádia. Nečekejte proto nekonečné loopy nekonečných setů, ale jednoduše písničky. Techno písničky. Na ploše zhruba 50 minut jich naleznete 10 + tři bonusové remixy, kterých se ujali uznávaní producenti – Dryman, Impulse Project a Jock The Lock. Písničky, které nijak neztratily na Elektrabelově proslulé údernosti, nyní s čarokrásnými texty a sexy přednesem vokalistky Gabriely pod společnou hlavičkou Chief!Mama.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016