CLANEK

 

Čtvrtá edice soundtracku k Machinariu právě dnes na vinylu!

Po mnoha dotazech ze zahraničí ohledně dostupnosti vinylové edice soundtracku k flashové adventuře Machinarium máme pro fanoušky této hry dobrou zprávu. Čtvrtá edice, opět na černém 140 gramovém audiofilském vinylu, je v prodeji od 28.1. a již nyní je možné si ji zakoupit v online obchodě Minority Records. Stejně tak jako všechny předchozí edice, i tato obsahuje tištěnou vnitřní obálku, tři grafické listy s reprodukcemi děl Adolfa Lachmana a kupón s kódem pro stažení alba ve formátech MP3 a FLAC...

 

LP je možné také zakoupit v obchodech Polí Pět, Phono, Starcastic a Maximum Underground.

Digitální verzi soundtracku je možné dále zakoupit na iTunes.

Machinarium
Machinarium je "point-and-click" adventura od studia Amanita Design, tvůrců flashových her "Samorost" a "Samorost 2". Machinarium v roce 2009 vyhrálo ocenění v kategorii "Excellence in Visual Art" na festivalu IGF v San Franciscu, bylo nominováno na AIAS Awards (Academy of Interactive Arts and Sciences) a zatím celosvětově posbíralo přes 22 různých ocenění. Během roku 2010 byla hra Machinarium nominována na Milthon European Games Awards, Develop Awards a zároveň byl Machinarium Soundtrack oceněn cenou Best Soundtrack Award herním magazínem PC Gamer!

Floex

Tomáš Dvořák [Floex], narozen v roce 1978, vystudoval obor nových medií na AVU v Praze v roce 2006. Jeho práce se dají označit jako hledání průsečíku mezi vizuálním a hudebním uměním, propojující vizuální a interaktivní prvky, fungující na intermediální bázi. Obě Floexova alba Pocustone (Quazi Delict, 2001) a Zorya (Minority Records, 2011) byla oceněna Akademií populární hudby, Zorya se dále objevila v roce 2011 v nominacích obou nově vzniklých hudebních cen, Apollo a Vinyla.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016