CLANEK

 

Michael C a Jean Luc vydávají remix pro slavné Kosheen!

Po dlouhém čekání konečně 27. dubna vychází očekávaný remix české dvojky  Michael C a Jean Luc na labelu FS Music Records pro legendární anglickou kapelu Kosheen! Progressive house remix a radio edit českých djs doplnila třetí verze od britského producenta Kalmse.

 

Michael C a Jean Luc spolupracují již více než 2 roky a jejich produkce se dočkala i výrazné podpory z celého světa (Giuseppe Ottaviani, Ernesto vs. Bastian, Jon O’Bir, Ashley Wallbridge a mnoho dalších). Remix pro Kosheen se zcela jistě řadí k jejich dosavadním největším úspěchům.

Michael C měl původně remixovat projekt Kosheen DJs sám, shodou náhod se ale naskytla možnost pracovat na remixu samotné kapely Kosheen. Společně s Jean Lucem se tak stali prvními českými umělci, kteří mohli oficiálně remixovat tuto věhlasnou formaci, která má u nás nespočet oddaných fanoušků. Vzpomeňme například na podzimní skvělé vystoupení v pražském SaSaZu nebo skvělou atmosféru koncertu na loňském Sázavafestu.

V mnoha klubech oblíbený remix konečně vychází oficiálně jako progressive remixové EP pilotního singlu Get A New One z chystaného alba kapely Independence. Každý si ho může koupit a stáhnout exkluzivně od 27. dubna na Beatportu, o 14 dní později potom ve všech ostatních distribucích, oblíbené iTunes nevyjímaje.

Ukázku remixu k poslechu najdete na serveru SoundCloud nebo videoportálu YouTube a samozřejmě také v hudebním přehrávači na www.djmichaelc.com. Sledujte také Facebookové fanpage www.facebook.com/CZMichaelC, www.facebook.com/jeanlucofficialwww.facebook.com/FsMusicRecords.

Linky:

Beatport – www.beatport.com/release/get-a-new-one-progressive-remixes/891104

SoundCloud – soundcloud.com/michael-c/kosheen-get-a-new-one-michael

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016