CLANEK

 

Swedish House Mafia s novým singlem vévodí YouTube

Trojice veleúspěšných producentů taneční hudby Swedish House Mafia vydala před několika dny nový singl. Skladba se jmenuje Save The World, trojice k ní obratem natočila video a to se ihned po zveřejnění stalo nejsledovanějším klipem na YouTube!

 
Axwell, Steve Angello a Sebastian Ingrosso se po úspěšných singlových hitech One (Your Name) a Miami 2 Ibiza hlásí s novinkou, ve které najdete vše podstatné. Chytře vystavěná skladba má náboj i silný melodický motiv, je strhující a skvěle graduje. Na tanečním parketu i v rádiovém prostoru jistojistě zafunguje. Minulý týden Swedish House Mafia uveřejnili videoklip, na který se můžete na níže uvedeném linku podívat i vy. Za první tři dny si ho prohlédlo více než tři a půl milionu uživatelů internetové sítě, což je důkazem zájmu nejen tancechtivých posluchačů. O víkendu to bylo nejsledovanější video na YouTube!
 
Z pohledu České republiky je rovněž velmi zajímavý následující údaj: v den uveřejnění se klip Save The World stal šestým nejžádanějším videem uživatelů z Čech!
 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016