CLANEK

 

Kniha "DJING - Analýzy a rozhovory s DJS tuzemské scény" je na světě

Aktuálně je k dostání první kniha s tématikou DJingu vydaná v ČR a v současnosti je to něco jako druhá část knihy, která vyšla v roce 2008... Autorka Soňa Peroutková titul rozvrhla do tří kapitol. V první kapitole se popisuje několik různých stylů hudby – jejich původ, význam, současnost, ale i význam DJingu. Druhá kapitola obsahuje otázky a odpovědi DJs, kteří byli v předchozí knize a třetí kapitola obsahuje nové tváře DJs a s tím i informace, biografie, diskografie a rozhovory s nimi.

 

Kniha je doplněna jak černobílými fotografiemi (v případě biografií), tak také sedmnácti stranami barevných fotografií. Jsou v ní zahrnuty rozhovory jak se známými, již uznávanými DJs, tak také s jejich méně známými či teprve začínajícími kolegy.

Jedná se o následujících 58 DJs:

Odpovědi od DJs z předchozí knihy: ADZi, Bear, Bo.dan aka Biodan, Carl King, Carrione aka Diesel Phunk, Dave R.G., Djeda Lebeda, Efectiv (Stifler), Hellectro,  Hyde, Josef Sedloň, Michael C (hlavní patron a kmotr knihy), Nika 77, Nox Van Borg, Paul Rockseek, Phil Albedo, Philip TBC, Pierre Marco, Roman Rai, Samuel Benx, Sanny, Slick, Sonority, Tom Vagabondo, Ty Phone, Voodoo Piet, Voy-tech, Wexter.

Noví DJs: Adlet, Alexx, Arco, Bambus Lukhino, Bassline Brothers, Brady, Carl Reins aka DJ Carlos, CJ Fox, Da Moon, Dixent, Drex, Edison, Felix, Genome, Kan Jacca (kmotra knihy), KWÉ (kmotr knihy), Martez Ortega, Martin Streed, Matimur, Mildee, Miss B, Motka, Nesquik, PapiOil, Patricia, Peet Sanders, Pedro Rodriguez, Subgate, T.C.O., Vilmer.

B5
215 stran
barevné fotografie na křídovém papíře

více informací a objednávky zde.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016