CLANEK

 

SHato & Paul Rockseek na kompilaci sublabelu Armada Music

Singl Crypoint (Stoneface & Terminal Remix) dvojice SHato & Paul Rockseek ve spolupráci s Voy-techem byl vydán na CD kompilaci "Trance - The Ultimate Collection 2011 vol.1" prestižního holandského labelu Cloud 9 spadajícího pod Armada Music. Na CD se tak objeví společně se singly od jmen jako Armin van Buuren, Gareth Emery, Marco V, Super8 & Tab, Ferry Corsten a mnoha dalších producentů světové špičky. CD kompilace je k zakoupení přímo na stránkách labelu Armada Music.

 

SHato & Paul Rockseek dále vydávají nový remix "Reminder – On The Beach (SHato & Paul Rockseek Remix)" na domovském švýcarském labelu Tool Records. EP bylo vydáno 14.02.2011 a k zakoupení je již exkluzivně na portálu Beatport. Během jednoho dne se remix katapultoval na příčku #57 v Beatport Trance Top 100.

Ukázka remixu:

Reminder - On The Beach (SHato & Paul Rockseek Remix) by SHatoandPaulRockseek

Od března 2011 SHato & Paul Rockseek celosvětově představí svou radioshow "Wonderfool Sounds", která každý měsíc přinese to nejlepší z progressive & trance releasů namíchaných do hodinové show. Součástí každé epizody budou i exkluzivní novinky, mashupy a Wonderfool Track Of The Month (track epizody).

Pro více info navštivte:

www.facebook.com/shatoandpaulrockseek

www.shatoandpaulrockseek.com

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016