REPORT

 

Axe Angels to rozjely na taneční show roku, David Guetta voněl Axe Twistem!

Po sérii letních párty pod širým nebem se legendární Axe párty vrátily zpět do klubů. A s nimi i osm sexy trenérek flirtování Axe Angels, které vyléčí z nesmělosti i ty nejstydlivější. Chybět nemohli ani na největší taneční události roku, prvním halovém vystoupení Davida Guetty v Česku. 

 
Zatímco nejžádanější světový dj a aktuálně také producent písní pro nová alba Madonny a Rihanny ladil v zákulisí formu na svou další show One Love tour, v předsálí pražské Tesla Areny už to žilo! S AXE TWIST se totiž nikdo nenudí! Atraktivní program ukrátil dlouhé čekání na hlavní hvězdu večera a sexy AXE Angels prozradily pár osvěčených sváděcích triků, které si kluci mohli otestovat ve flirtovací hře. A čekání se vyplatilo, vítězové neodešli s prázdnou.



Díky deodorantům AXE Twist měli navíc všichni náskok před konkurencí a mohli si vychutnat největší hity současného krále taneční scény Davida Guetty Memories, Sexy Chick, Gettin' Over You, Commander, The World is Mine nebo Revolver na plno! Tajemství a výjimečnost nového AXE TWIST spočívá v jeho extrémně vzrušující svěží vůní, která se mění v jemnou a přitažlivou a dodá svému nositeli ten pravý pocit sebejistoty při flirtování. Vůně AXE TWIST byla i tentokrát zárukou skvělé zábavy. Zůstat doma se zkrátka nevyplatilo!

Více informací o dalších AXE TWIST párty i osmičku AXE Angels naleznete na www.axe.cz.
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016