REPORT

 

Kouzlu sprchování podlehl na Axe Rise Up párty i Jiří Mádl

V pátek 20. srpna 2010 se v areálu populárního hudebního festivalu Hip Hop Kemp v Hradci Králové uskutečnila předposlední prázdninová Axe Rise Up párty. Pro návštěvníky byl připraven jedinečný program a unikátní Axe stage nedaleko hlavní festivalové scény, na které vystoupily největší hvězdy hip hopu. Všichni přítomní si tak užili skvělou zábavu společně s VIP hosty. Mezi těmi, kdo si naplno vychutnali tuto letní akci plnou netradičních zážitků s osvěžujícími Axe sprchovými gely, byl i herec Jiří Mádl. Ten se velmi rád aktivně zúčastnil také tradičního Axe sprchování. U toho, kromě zkušených Axe Bikini Girls, asistovaly i modelky Aneta Vignerová, Lilian Sarah Fischerová a Hana Svobodová.

 
Série letních AXE Rise Up párty pokračovala i na jednom z nejznámnějších prázdninových hip hopových festivalů, tentokráte ve východních Čechách. A program byl opravdu nabitý! Nejen, že měli návštěvníci možnost poznat největší hvězdy tohoto hudebního stylu, ale mohli též otestovat pětici nových sprchových gelů od AXE. A který je ten nejlepší? O odpověď na tuto otázku se postaraly profesionální AXE sestřičky.



Na páteční podvečer byl v hradeckém Festivalparku připraven i další zajímavý doprovodný program. Jednou z atrakcí byl zápas dívek v čokoládě, který vyvolal u všech přítomných velký zájem. O bojovnice se po skončení klání postaral Jiří Mádl, který dámy doprovodil do speciální AXE sprchy a za pomoci AXE Bikini Girls jim vrátil původní tvář. AXE sprchování tedy získalo opět nový rozměr. „AXE sprchové gely jsou, jak jsem díky dívkám sám zjistil, opravdu skvělé a dokáží si poradit i s čokoládou“ podotkl Jiří Mádl. Následně si osvěžující sprchu i sám vyzkoušel.

V průběhu celého večera však byla středem pozornosti také talentovaná Axe Rise Up Girl, která strávila chvilku i v družném rozhovoru s Anetou Vignerovou, Lilian Sarah Fischerovou a Hanou Svobodovou. V ryze ženské konverzaci jim pak prozradila pár svých flirtovacíh triků. AXE Rise Up párty plnou maximálních prázdninových zážitků si všichni přítomní skvěle užili a jistě na ní budou ještě dlouho vzpomínat.

Víc najdete na www.RiseUpGirl.com a www.axe.cz. Staňte se fanouškem našeho profilu „Rise Up Girl Čechy“ na Facebooku.
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016