REPORT

 

Letní flirtování na hradě Boskovice s Axe Twist

V pátek 6. srpna 2010 se na hradě Boskovice uskutečnil v pořadí již 13. ročník hudebního festivalu Hradhouse. Navzdory nepříliš příznivému počasí si jej ani v letošním roce nenechali ujít fanoušci elektronické hudby a stylů techno, house, dnb, electro, trance a progressive. Na své si ale přišli i milovníci skvělé zábavy, seznamování a flirtování. Hned u vchodu na návštěvníky festivalu čekaly okouzlující Axe Twist hostesky, které příchozí ochotně seznámily s novou zajímavou vůní pro muže, Axe Twist. Její výjimečnost spočívá především v tom, že se během dne mění. Poskytne tak pokaždé nový a neodolatelný voňavý zážitek. Zkrátka je jako stvořená pro letní pobavení! A o to na festivalu Hradhouse také šlo. 

 
Samozřejmostí byla kvalitní hudba, na kterou jsou návštěvníci tohoto festivalu každoročně zvyklí. AXE tým se však postaral o další báječný program. Součástí celého večera byla totiž netradiční „párovací soutěž“. Přítomní mladíci dostali od AXE hostesek klíčky, dívky naopak zámečky. Další princip hry asi není třeba vysvětlovat. „Borcem večera“ se stal ten, kdo získal nejvíce pasujících zámečků a seznámil se tedy s největším počtem dívek. Pro všechny soutěžící byly připraveny atraktivní dárky.



Se seznamováním, především díky zábavné hře, jistě neměli návštěvníci festivalu potíže. Někteří se však toužili zdokonalit také v letním flirtování. Právě o ně se postaraly svůdné AXE Angels – elitní tým profesionálních trenérek v tomto oboru. Tyto dívky ovládají sílu magické přitažlivosti a dobře znají mnoho neokoukaných triků. Pomůžou i těm nejstydlivějším a i z toho největšího ostýchavce udělají krále svádění. O tom se mohli v pátek v Boskovicích všichni na vlastní oči přesvědčit. Kromě toho si užili perfektní prázdninovou zábavu a domů si odnesli spoustu nezapomenutelných zážitků.



Informace o dalších akcích, které si můžete letos v létě vychutnat, najdete na www.axe.cz. Navštivte náš profil na Facebooku „AXE Angels“.
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016